Ντόντσιτς: «Καλύτερος παίκτης του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο»

Ο Λούκα Ντόντσιτς εκθείασε με δηλώσεις του το ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ντόντσιτς: «Καλύτερος παίκτης του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Λούκα Ντόντσιτς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά από τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Ντάλας Μάβερικς.

Ο Σλοβένος διεθνής υποστήριξε: «Το να λέω πως απολαμβάνω να παίζω μαζί του είναι δύσκολο, γιατί θέλω να κερδίζω (γέλια). Είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, είναι ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή και είναι σχεδόν αδύνατο να τον σταματήσεις. Είναι διασκεδαστικό να τον βλέπεις να παίζει, δεν είναι διασκεδιαστικό όμως όταν πρέπει να τον αντιμετωπίσεις. Δουλεύει σκληρά και γίνεται όλο και καλύτερος».

Στο άκουσμα των δηλώσεων, ο «Greek Freak» απάντησε: «Είναι σπουδαίο κομπλιμέντο και το εκτιμώ. Όταν αντιμετωπίζεις τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και ακούς τέτοια λόγια είναι πολύ όμορφο. Είναι ωραίο να σε εκτιμούν οι συναθλητές του.

Λατρεύω να αντιμετωπίζω τους κορυφαίους παίκτες, ο Λούκα είναι απίστευτος, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχω δει στη ζωή μου και είναι απίθανα τα πράγματα που μπορεί να κάνει για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του».