Στο Hall of Fame οι Κιντ, Χιλ, Άλεν και Ράτζα

Οι Τζέισον Κιντ, Γκραντ Χιλ, Ρέι Άλεν, αλλά και ο Κροάτης Ντίνο Ράτζα, μπήκαν και επίσημα στο Hall of Fame. 

Στο Hall of Fame οι Κιντ, Χιλ, Άλεν και Ράτζα

Ο παλαίμαχος Καναδός πλέι-μέικερ Στιβ Νας, ο σπουδαίος πλέι-μέικερ Τζέισον Κιντ (αμφότεροι συγκαταλέγονται στους κορυφαίους πασέρ του ΝΒΑ), ο γεμάτος ταλέντο αλλά άτυχος από τους τραυματισμούς Γκραντ Χιλ, ο τρομερός σουτέρ Ρέι Άλεν (πρώτος στα τρίποντα), ο Μο Τσικς, αλλά και ο γνώριμος στο ελληνικό κοινό, Ντίνο Ράτζα, συνέθεσαν την ομάδα που μπήκε στο Hall Of Fame για το 2018. Ας ξεχωρίσουμε ορισμένες από τις δηλώσεις που έκαναν.

Ρέι Άλεν: "Στο 12ο χρόνο μου ενώθηκα με δύο Hall Of Famers (μελλοντικούς προφανώς), τον Πολ Πιρς και τον Κέβιν Γκαρνέτ. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν είχα φανταστεί πως θα ανέβαινα στη σκηνή ενός πρωταθλητή. Δεν πιστεύω στο ταλέντο. Βρίσκομαι εδώ επειδή δούλεψα σκληρά στη ζωή μου. Κανείς δεν με γνωρίζει όσο η οικογένεια μου. Για αυτό δώστε προσοχή όλοι όσοι παρακολουθείτε, εμπνέεστε από εμάς και θέλετε να ανεβείτε εδώ πάνω: δουλέψτε και ακολουθείστε το μαγικό ταξίδι.

Ξέρω πως πολλοί λέτε για μένα ότι ήμουν ένας σπουδαίος σουτέρ, ένας από τους καλύτερους (σ.σ. έχει το ρεκόρ για τα περισσότερα τρίποντα). Εγώ ένα έχω να πω: ο Ρέτζι Μίλερ είναι το καλύτερο άτομο που έχω δει στη ζωή μου! Με επηρέασε στα πρώτα μου χρόνια. Έμαθα τόσα πολλά και εκτιμώ που μου έδωσες το καλό παράδειγμα, που έβαλες τον πήχη τόσο ψηλά. Σε ευχαριστώ για όσα έκανες για μένα".

Στιβ Νας: "Βρείτε κάτι που αγαπάτε να κάνετε και γίνεται εμμονικοί με αυτό. Η ισορροπία θα έρθει αργότερα. Δεν χρειάζεσαι να είσαι ο εκλεκτός. Το μυστικό είναι να έχεις την αποφασιστικότητα και την ψυχή να απολαύσεις τις οροσειρές που έχεις μπροστά σου. Οι στιγμές που δεν φαίνεται να βελτιώνεσαι. Αν έχεις υπομονή, τότε οι οροσειρές θα γίνουν πεδιάδες".