Κένιον Μάρτιν: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο νέος Λεμπρόν»

Ως τον διάδοχο του Λεμπρόν Τζέιμς στο NBA χαρακτήρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο πρώην παίκτης των Μπακς, Κένιον Μάρτιν.

Κένιον Μάρτιν: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο νέος Λεμπρόν»

Σε podcast του δικτύου basketballnews.com φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος πάικτης του NBA, Κένιον Μάρτιν.

Ο πρώην παίκτης των Μπακς σε συζήτηση σχετικά με το βραβείο του MVP παρομοίασε την περίοδο που διανύει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με το prime του Λεμπρόν Τζέιμς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όσο είναι υγιής ο «Greek Freak», οι Μπακς θα διεκδικούν το πρωτάθλημα.

«Ακούστε εδώ λοιπόν, ο Γιάννης είναι ο νέος ΛεΜπρόν. Είναι κάθε χρόνο στην κουβέντα για το βραβείο του MVP, όπως και ο Τζέιμς όταν ήταν στο peak του. Και ο μόνος λόγος που δεν το κερδίζει κάθε χρόνο (ο Γιάννης), είναι επειδή κάποιος παίζει ασύλληπτα εκείνη την χρονιά. Ό,τι θέση και να τερματίσει το Μιλγουόκι στην κανονική περίοδο, όσο έχουν τον «Freak» υγιή θα διεκδικούν το πρωτάθλημα κάθε χρόνο», ήταν τα λόγια του παλαίμαχου αθλητή.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ξεκινήσει με φόρα τη φετινή σεζόν έχοντας κατά μέσο όρο 33.6 πόντους, 12.7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1.1 κλέψιμο και 1.7 τάπες ανά αγώνα σε 7 αναμετρήσεις, οδηγώντας τους Μπακς στην πρώτη θέση της Ανατολής με ρεκόρ 7-0!