Νετς: Σκέψεις για ανταλλαγή Σίμονς

Να ανταλλάξουν τον Μπεν Σίμονς με παίκτη που έχει περιφερειακό σουτ σκέφτονται οι Μπρούκλιν Νετς.

Νετς: Σκέψεις για ανταλλαγή Σίμονς

Δυσοίωνο φαίνεται να είναι το κλίμα στους Νετς για τον Μπεν Σίμονς, αφού πηγές από τις ΗΠΑ αναφέρουν σκέψεις της ομάδας του να τον ανταλλάξει.

Έτσι μετά την απομάκρυνση του κόουτς Στιβ Νας στον οποίο χρεώθηκε το κακό ξεκίνημα της σεζόν, μπορεί να υπάρξει μία ακόμα αλλαγή στο ρόστερ της ομάδας του Μπρούκλιν.

Σύμφωνα με τον Ίαν Ιγνκλ, οι Νετς έχουν βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός παίκτη με περιφερειακό σουτ. Όπως αναφέρει το έμπειρος δημοσιογράφος, το όνομα του Σίμονς είχε πέσει και παλιότερα στο τραπέζι των ανταλλαγών χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες αν αυτές οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει.

«Ο Μπεν Σίμονς ήταν ένα όνομα που έπεσε στο τραπέζι ως αντάλλαγμα. Για την ώρα παραμένει άγνωστο εάν οι συζητήσεις προχώρησαν περαιτέρω, όμως οι Νετς έχουν μπει πολύ δυνατά στο κόλπο για την απόκτηση ενός παίκτη που μπορεί να απειλήσει από τα 7.24», ανέφερε ο Ιγκλ.

Ο Σίμονς τη φετινή σεζόν έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στην καριέρα του έχοντας κατά μέσο όρο 6.2 πόντους, 7.3 ασίστ και 6.5 ριμπάουντ με την ομάδα να χάνει σε όλα τα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.