NBA: Μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση στον Πρίμο

Για πολλαπλές περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης κατηγορείται από την πρώην ψυχολόγο των Σπερς το νούμερο 12 του Draft 2021, Τζος Πρίμο.

NBA: Μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση στον Πρίμο

Αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης με την απομάκρυνση του Τζος Πρίμο από τους Σπερς.

Η λύση της συνεργασίας του νούμερο 12 του Draft του 2021 με την ομάδα του Σαν Αντόνιο μπορεί να προκάλεσε τη έκπληξη πολλών, όμως όπως φαίνεται οι Σπερς είχαν καλό λόγο να τον διώξουν.

Σύμφωνα με το ESPN ο νεαρός αθλητής κατηγορείται για πολλαπλά περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, λειτουργώντας ως επιδειξίας απέναντι σε ανυποψίαστες γυναίκες.

Μάλιστα έχει υπάρξει και επίσημη καταγγελία και συγκεκριμένα από την Χίλαρι Κότεν, πρώην ψυχολόγο των Σπερς. Όπως υποστηρίζει, τα περιστατικά άρχισαν να συμβαίνουν από το Δεκέμβριο του 2021, με την ίδια να το καταγγέλλει στους υπεύθυνους της ομάδας, η οποία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν προέβη σε καμία ενέργεια.

Από την πλευρά του ο παίκτης απάντησε μέσου του δικηγόρου του ισχυριζόμενος πως... δεν γνώριζε ότι φαίνονται τα γεννητικά του όργανα.

«Η 40χρονη ισχυρίζεται ψευδώς ότι ο Τζος Πρίμο εμφανίστηκε γυμνός σε συναντήσεις μαζί της. Οι ισχυρισμοί της είναι αποτέλεσμα της φαντασίας της. Ο αθλητής δεν γνώριζε ότι τα γεννητικά του όργανα φαίνονταν από το αθλητικό του σορτς. Αναρωτιόμαστε γιατί δεν τον ενημέρωσε. Ο Τζος Πρίμο είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση από αυτές τις καταγγελίες και από την αποδέσμευσή του από την ομάδα, ενώ αναζητά τρόπους για να αντιμετωπίσει το τραύμα που του έχει δημιουργηθεί από τις κατηγορίες της Χίλαρι Κότεν που προστέθηκε σε όσα είχε υποστεί ως παιδί. Ανυπομονεί να καθαρίσει το όνομά του και να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA», ήταν η δήλωση του εκπροσώπου του παίκτη.