Σίξερς: «Έκραξε» τους συμπαίκτες του ο Πι Τζέι Τάκερ

Την οργισμένη αντίδραση του Πι Τζέι Τάκερ μετά από την ήττα από τους Σπερς είχαν να αντιμετωπίσουν οι συμπαίκτες του στους Σίξερς.

Σίξερς: «Έκραξε» τους συμπαίκτες του ο Πι Τζέι Τάκερ

«Επειδή είμαστε καλύτερη ομάδα δεν σημαίνει ότι θα μας δώσουν τη νίκη», φέρεται να είπε ο Πι Τζέι Τάκερ στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια μετά την ήττα με 105-114 από τους Σπερς.

Οι Σίξερς έχουν τρεις ήττες στο ξεκίνημα της regular season του NBA από Μπακς, Σέλτικς και Σπερς και αναζητούν τη λύση με σκοπό να σταματήσουν οι κακές εμφανίσεις της ομάδας της Φιλαδέλφεια.

«Ο Πι Τζέι τους φώναζε μέσα στα αποδυτήρια ότι επειδή είμαστε καλύτερη ομάδα δεν πάει να πει ότι θα μας δώσουν τη νίκη έτσι απλά. Πρέπει να παλέψουμε για αυτή», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ντοκ Ρίβερς.

«Δεν παίξαμε καθόλου καλή άμυνα. Πρέπει όμως να τους δώσουμε τα εύσημα διότι έβαλαν και κάποια πολύ δύσκολα σουτ. Αλλά, εμείς δεν θέλουμε να επιτρέπουμε σε ομάδες να σκοράρουν πάνω από 30 πόντους στα δωδεκάλπετα. Πρέπει να επικεντρωθούμε πιο πολύ σε αυτόν το τομέα», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Τομπάιας Χάρις.