Καβαλίερς: Γλίτωσαν τα χειρότερα με Γκάρλαντ

Δεν ήταν σοβαρή η ζημιά στο μάτι του Ντάριους Γκάρλαντ, που υπέστη στην αναμέτρηση των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους Τορόντο Ράπτορς.

Καβαλίερς: Γλίτωσαν τα χειρότερα με Γκάρλαντ

Ο Ντάριους Γκάρλαντ είχε υποστεί ρήγμα στο εσωτερικό του βλεφάρου στο αριστερό μάτι κατά την αναμέτρηση της πρεμιέρας του NBA ανάμεσα στους Καβαλίερς και τους Ράπτορς.

Στον έλεγχο που υποβλήθηκε την Πέμπτη (20/10) στο «Cleveland Clinic Cole Eye Institute» δε βρέθηκε δομική ζημιά, με την κατάσταση του να επανεξετάζεται μετά από 2 μέρες.

«Το μάτι του είναι πρησμένο και είναι γεμάτο αίμα, αλλά αυτό είναι λογικό όταν σε χτυπούν στην κόρη του ματιού. Αυτή τη στιγμή το μάτι του έχει κλείσει από το χτύπημα, θεωρώ όμως πως σε λίγες ημέρες μόλις μπορέσει να το ανοίξει τότε θα επανέλθει κανονικά», δήλωσε ο προπονητής των Καβς, Τζέι Μπι Μπίκερσταφ.

Την περσινή σεζόν ο Γκάρλαντ επιλέχθηκε ως all-star έχοντας μέσο όρο 21.7 πόντους και 8.6 ασίστ, βοηθώντας τους Καβαλίερς να τερματίσουν στην όγδοη θέση της ανατολικής περιφέρειας. Επιπρόσθετα το καλοκαίρι υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο αξίας 193 εκ. δολαρίων.