Λέικερς: Για 3 με 4 εβδομάδες θα απουσιάσει ο Σρέντερ

Ο γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Ντένις Σρέντερ, υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση για τραυματισμό στον δεξιό αντίχειρα. Αναμένεται να λείψει τρεις με τέσσερις εβδομάδες, σύμφωνα με τον προπονητή των Λέικερς, Ντάρβιν Χαμ.

Λέικερς: Για 3 με 4 εβδομάδες θα απουσιάσει ο Σρέντερ

Ο Ντένις Σρέντερ δεν ταξίδεψε στον αγώνα προετοιμασίας της ομάδας εναντίον των Σακραμέντο Κινγκς την Παρασκευή λόγω τραυματισμού. Οι Λος Άντζελες Λέικερς είχαν κάποια ανησυχία εκείνη την στιγμή ότι θα μπορούσε να είναι ένας μακροχρόνιος τραυματισμός.

Ο Σρέντερ, 29 ετών, σημείωσε 13,5 πόντους ανά παιχνίδι, 3,3 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ σε 64 παιχνίδια που έπαιξε με τους Μπόστον Σέλτικς και τους Χιούστον Ρόκετς το 2021-22. Έχασε τα επτά τελευταία παιχνίδια της σεζόν λόγω τραυματισμού στον ώμο.

Ο Σρέντερ υπέγραψε συμφωνία ενός έτους, αξίας 2,64 εκατομμυρίων δολαρίων, τον Σεπτέμβριο ως πρόσθετος πλέι μέικερ και αμυντικός στο σημείο της επίθεσης για να ενισχύσει την ήδη πολυσύχναστη θέση των γκαρντ των Λέικερς. Ο τραυματισμός του είναι ατυχής, καθώς οι Λέικερς θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την ταχύτητα και την περιμετρική του άμυνα.