Ο Γκριν απολογήθηκε για την γροθιά στον Πουλ

Ο Ντρέιμοντ Γκριν, ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα του, για την γροθιά που έριξε στον Τζόρνταν Πουλ την περασμένη Τετάρτη, όπως δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Μπομπ Μάιερς.

Ο Γκριν απολογήθηκε για την γροθιά στον Πουλ

Ο Γκριν, στην συνέχεια, έφυγε από τις προπονητικές εγκαταστάσεις και δεν αναμένεται να επιστρέψει μέχρι το Σάββατο. Οι Ουόριορς αναμένεται να τιμωρήσουν τον Γκριν, αλλά ο Μάιερς είπε ότι δεν περιμένει να χάσει κανένα παιχνίδι λόγω τιμωρίας.

«Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Σε κανέναν δεν αρέσουν, δεν τα επικροτούμε, αλλά συμβαίνουν. Ο Ντρέιμοντ απολογήθηκε στην ομάδα. Ο Τζόρνταν ήταν στο δωμάτιο. Όσο για την τιμωρία του και κάποιο πιθανό πρόστιμο, αυτό θα το χειριστούμε εσωτερικά» τόνισε ο Μάιερς.

Ο καβγάς, άρχισε όταν οι δύο παίκτες, ήλθαν σε λεκτική αντιπαράθεση κατά την διάρκεια της προπόνησης. Η σύγκρουση, κλιμακώθηκε όταν άρχισαν να σπρώχνονται μεταξύ τους και κορυφώθηκε με τον Γκριν να κτυπά τον Πουλ.

Ο Μάιερς είπε ότι οι επερχόμενες διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια τόσο του Γκριν, όσο και του Πουλ δεν έπαιξαν ρόλο στην «διαμάχη» και ότι δεν παρατήρησε καμία αλλαγή στην συμπεριφορά τους πριν από το συμβάν.

Τόσο ο προπονητής των Ουόριορς, Στιβ Κερ, όσο και ο Στεφ Κάρι συμφώνησαν με τα παραπάνω.

«Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Τζόρνταν είχε άλλο ύφος στην προετοιμασία, αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Είναι φανταστικός», είπε ο Κερ ενώ ο Κάρι πρόσθεσε: «Ο Πουλ ήταν υπέροχος και δεν υπήρχε τίποτα που να δικαιολογούσε την κατάσταση. Και θέλω να το ξεκαθαρίσω».