Αντετοκούνμπο: «Όταν αποσυρθώ θέλω να εξαφανιστώ» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε την επιθυμία του να εξαφανιστεί μετά το τέλος της καριέρας του. 

Αντετοκούνμπο: «Όταν αποσυρθώ θέλω να εξαφανιστώ» (vid)

Μέσα σε λίγα χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει να κάνει παγκοσμίως γνωστό το όνομά του κερδίζοντας μάλιστα και το πρωτάθλημα με τους Μπακς.

Ο ηγέτης του Μιλγουόκι παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΝΒΑ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τέλος της καριέρας του. Μάλιστα ο «Greek Freak» αποκάλυψε πως όταν σταματήσει από την ενεργό δράση θα ήθελε να εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αρχικά δήλωσε: «Όταν αποσυρθώ από το παιχνίδι, θέλω να εξαφανιστώ. Να πάω κάπου που δεν θα με ξέρουν. Πήγα στην Σουηδία πριν από δύο χρόνια και δεν με ήξερε κανείς. Όταν έφυγα αναρωτιόντουσαν όλοι 'ήταν αυτός ο Γιάννης;' Είναι αλήθεια. Κάποια στιγμή ανέβασα ένα VIDEO στο youtube με έναν φίλο μου όπου φώναζα "κανείς δεν με ξέρει, Ναι!" Και όλοι γυρνούσαν με κοιτούσαν και αναρωτιόντουσαν 'ποιος στο διάολο είναι αυτός' και συνέχιζαν να περπατάνε. Μπόρεσα απλώς να φάω hotdog, να περπατήσω στους δρόμους και να μην με ενοχλεί κανείς».

Κλείνοντας, ο Γιάννης είπε: «Θέλω να γίνω σαν... πώς να το πω. Βλέπεις τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Μάτζικ Τζόνσον, όλους αυτούς τους σπουδαίους παίκτες που τους ξέρει ο κόσμος και τους ακολουθεί, αλλά δεν θέλω να το κάνω αυτό. Θέλω να είμαι όπως ο Τιμ Ντάνκαν. Πού είναι ο Τιμ Ντάνκαν; Αλήθεια. Πού είναι; Δεν ξέρω. Θέλω να είμαι σαν αυτόν. Να λέει ο κόσμος "α, ναι ο Γιάννης, που βρίσκεται;' Θέλω απλώς να παίζω το παιχνίδι και μετά να με ξεχνάει ο κόσμος, να μην μιλάει για εμένα».