NCAA: Νεκρός 22άχρονος πρώην παίκτης του UCLA

Νεκρός μόλις στα 22 του χρόνια βρέθηκε ο πρώην παίκτης του UCLA, Τζέιλεν Χιλ, με την αιτία του θανάτου του να μην έχει γίνει προς το παρόν γνωστή.

NCAA: Νεκρός 22άχρονος πρώην παίκτης του UCLA

Την τραγική είδηση, που βύθισε στο πένθος το NCAA και όχι μόνο, επιβεβαίωσε η οικογένεια του Αμερικανού, ο οποίος αγνοούταν τις τελευταίες ημέρες στην Κόστα Ρίκα. «Το να ακούς κάτι τέτοιο ξεπερνάει κάθε επίπεδο θλίψης. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, με το χαμόγελο πάντα στα χείλη. Ήταν ένας σπουδαίος μπασκετμπολίστας, αλλά τον αγαπούσα περισσότερο ως άνθρωπο», ήταν η λακωνική δήλωση του πρώην προπονητή του, Τζος Γκιλς.

Ο Τζέιλεν Χιλ αντιμετώπιζε για πολλά χρόνια την κατάθλιψη και το άγχος. Είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από το μπάσκετ, καθώς δεν είχε αντέξει την υπερβολική πίεση που του είχε ασκηθεί για να γίνει επαγγελματίας παίκτης. «Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά έπρεπε να την πάρω. Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα», είχε δηλώσει τότε. «Συγκεντρώθηκε στα καλά πράγματα», είχε προσθέσει για την κίνησή του να πει «αντίο» στα παρκέ, γεγονός που δεν έδειξε να μετανιώνει.