Λέικερς: Επιστροφή στο ρόστερ για τον Σρέντερ - Το ποστάρισμά του

Ο Ντένις Σρέντερ θα ενταχθεί και πάλι στο ρόστερ των Λος Άντζελες Λέικερς όπως αποφάσισαν οι ιθύνοντες της ομάδας. Ο Γερμανός γκαρντ επιβεβαίωσε την επιστροφή του με ένα ποστάρισμα στο Instagram.

Λέικερς: Επιστροφή στο ρόστερ για τον Σρέντερ - Το ποστάρισμά του

Ο Ντένις Σρέντερ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Λέικερς και θα επιστρέψει στο ρόστερ τους, έπειτα από την σεζόν 2020-2021.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξαν οι εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε ο Σρέντερ στο EuroBasket 2022. Οι ετήσιες απολαβές του Γερμανού παίκτη αναμένεται να φτάσουν τα 2,6 εκατομμύρια ευρώ.

Το καλοκαίρι του 2021, οι Λέικερς είχαν προσφέρει στον παίκτη 80 εκατομμύρια ευρώ, για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, πρόταση που αρνήθηκε. Ο 29χρονος παίκτης είχε φορέσει 61 φορές τη φανέλα των Λέικερς με τους οποίους είχε 15,4 πόντους και 3,5 ριμπάουντ.

Ο Γερμανός γκαρντ ανέβασε μια φωτογραφία του με την εμφάνιση των «λιμνανθρώπων» και υπογράμμισε πως ανυπομονεί να ξεκινήσει προπονήσεις, προκειμένου να βοηθήσει τον ομάδα του να πετύχει τους στόχους της. Παράλληλα, ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας, ώστε να τα καταφέρει.

Χαρακτηριστικά, ο Σρέντερ έγραψε: «Οπαδοί των Λέικερς. Την περσινή σεζόν δεν ένιωθα καλά… Ένιωσα παρεξηγημένος και κανείς δεν ήξερε πραγματικά την ιστορία! Επιστρέφω στον μεγαλύτερο οργανισμό για να τo κάνω να δουλέψει αυτή τη φορά. Ελπίζω ότι οι οπαδοί των Λέικερς θα με υποστηρίζουν κάθε μέρα! Θα δίνω ό,τι έχω κάθε μέρα! Είναι τιμή να παίζεις για τους Λέικερς. Ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Το σχετικό ποστάρισμα: