Μπέβερλι κατά Ντουράντ - Νετς: «Οικογένειες έμειναν χωρίς δουλειά εξαιτίας σας»

Οργισμένες αναρτήσεις στα social media από τον Πάτρικ Μπέβερλι που καταφέρθηκε κατά Ντουράντ και Νετς με αφορμή την παραμονή του τελευταίου στο Μπρούκλιν.

Μπέβερλι κατά Ντουράντ - Νετς: «Οικογένειες έμειναν χωρίς δουλειά εξαιτίας σας»

Η παραμονή του Κέβιν Ντουράντ στους Νετς πυροδότησε την οργή του πρώην «ερυθρόλευκου», Πάτρικ Μπέβερλι, ο οποίος με σειρά αναρτήσεων στο twitter έστρεψε τα... πυρά του στον κορυφαίο σκόρερ και την ομάδα του.

«Μπορείτε να καθίσετε κάτω και να μην πείτε τίποτα αλλά δεν είναι σωστό αυτό. Υπάρχουν παίκτες εκεί έξω με οικογένειες που έμειναν χωρίς δουλειά εξαιτίας αυτής της ιστορίας. Το να είσαι μία έτσι μία αλλιώς δεν είναι ωραίο», ήταν η αρχική ανάρτηση του δαιμόνιου γκαρντ.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι σωστός τρόπος να κάνεις δουλειές. Οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να έρθει μία νέα συμφωνία. Όλα αυτά πληγώνουν το μέλλον. Καλή ημέρα».

Στη συνέχεια ο KD απάντησε χρησιμοποιώντας το hashtag #BLAMEKD, δηλαδή "κατηγορήστε τον Κέβιν Ντουράντ", με τον πάντα ετοιμόλογο Μπέβερλι να απαντάει: «Ποιος είπε πως μίλαγα για εσένα. Μιλάω για το πως έγινε η ιστορία. Και οι δύο πλευρές πρέπει να το κρατήσουν ιδιωτικό, αλλά οκ κρατάω το σχόλιό σου»!