ΛεΜπρόν Τζέιμς: Δεν συμμερίζεται την «μεταγραφολογία» γύρω από τον γιο του, Μπρόνι Τζέιμς

Ο αστέρας των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, έγραψε στο Twitter την Τρίτη για να απορρίψει την «μεταγραφολογία» γύρω από τον γιο του, Μπρόνι Τζέιμς.

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Δεν συμμερίζεται την «μεταγραφολογία» γύρω από τον γιο του, Μπρόνι Τζέιμς

Σε απάντηση σε μια αναφορά ότι το Όρεγκον είχε τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Μπρόνι, ο ΛεΜπρόν έγραψε στο Twitter: «Δεν ούτε μια επίσκεψη ακόμα και είχε μόνο μερικές κλήσεις με προπονητές και πανεπιστήμια. Όταν ο Μπρόνι κάνει την επιλογή του, θα το ακούσετε από αυτόν».

Ο 17χρονος Μπρόνι μπαίνει στο τελευταίο έτος στο γυμνάσιο Sierra Canyon στο Chatsworth της Καλιφόρνια. Ο ύψους 1.90μ αθλητής βρίσκεται επί του παρόντος στο Νο. 43 σε εθνικό επίπεδο για το 247 Sports Composite και έχει προσφορές από το Κεντάκι, το Μίσιγκαν, το Οχάιο Στέιτ, το Όρεγκον και το USC.

Ο ΛεΜπρόν είχε δηλώσει νωρίτερα φέτος ότι σχεδιάζει να παίξει την τελευταία σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ με τον γιο του. Ο 37χρονος μένει ελεύθερος μετά την επόμενη σεζόν. Θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον δύο σεζόν πριν ο γιος του έχει δικαίωμα να βρεθεί στο ντραφτ του NBA.

«Την τελευταία μου χρονιά θα παίξω με τον γιο μου», είπε ο ΛεΜπρόν. «Όπου κι αν είναι ο Μπρόνι, εκεί θα είμαι εγώ. Θα έκανα ό,τι χρειαστεί για να παίξω με τον γιο μου για ένα χρόνο. Δεν είναι για τα χρήματα εκείνη τη στιγμή».

Οι γιοι ακολουθούν τα βήματα του πατέρα τους για να παίξουν στο ΝΒΑ εδώ και δεκαετίες. Πάνω από 20 σημερινοί παίκτες του NBA είναι γιοι πρώην επαγγελματιών του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, το να παίζουν πατέρας και γιος ταυτόχρονα δεν έχει συμβεί ποτέ. Ο πιο κοντινός μέχρι στιγμής ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος επιλέχτηκε τέσσερα χρόνια μετά τη σύνταξη του πατέρα του, Τζο, το 1992.