Χόλιντεϊ για Αντετοκούνμπο: «Ο τύπος θα έπρεπε να είναι στο Space Jam»

Τρομερή ατάκα του Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος χαριτολογώντας δήλωσε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι βγαλμένος από το... Space Jam!

Χόλιντεϊ για Αντετοκούνμπο: «Ο τύπος θα έπρεπε να είναι στο Space Jam»

Ο Τζρου Χόλιντεϊ αποθέωσε τον συμπαίκτη του στους Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, μιλώντας για τα απίστευτα σωματικά προσόντα του Greek Freak αλλά και στην δουλειά που έχει κάνει για να φτάσει στην κορυφή.

Μάλιστα, ο πόιντ γκαρντ του Μιλγουόκι δήλωσε ότι ο Γιάννης είναι βγαλμένος από την διάσημη μπασκετική ταινία Space Jam:

«Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει ο Γιάννης είναι σαν ένα πακέτο με μπαταρίες. Ποτέ δεν σταματά να έρχεται προς τα εσένα. Για κάποιον που το βλέπει κάθε βράδυ αυτό δεν είναι καλό αλλά εγώ είμαι από την πλευρά του, είμαι μαζί του επομένως το ευχαριστιέμαι. Υπάρχουν παιχνίδια που κάνει μία ντρίμπλα από το μισό του γηπέδου και μετά απλά καρφώνει από τη γραμμή των βολών. Μοιάζει με βήματα αλλά ακόμα και με βήματα εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω.

Αυτός ο τύπος θα έπρεπε να είναι στο Space Jam. Είμαστε σε μία φάση "τα χέρια σου είναι τόσο μακριά και τα πόδια σου..." είναι από τα πιο τρελά πράγματα που έχουμε δει. Ο Γιάννης όμως θέλει να είναι ο καλύτερος και προπονείται κάθε μέρα γι' αυτό. Θέλει να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο».