Λέικερς - Τζαζ: Μίλησαν για ανταλλαγή Γουέστμπρουκ - Μίτσελ

Σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα, Λέικερς και Τζαζ είχαν συζητήσει για ανταλλαγή ανάμεσα σε Ράσελ Γουέστμπρουκ και Ντόνοβαν Μίτσελ.

Λέικερς - Τζαζ: Μίλησαν για ανταλλαγή Γουέστμπρουκ - Μίτσελ

Η επιθυμία του Ντόνοβαν Μίτσελ να αποχωρήσει απο τους Γιούτα Τζαζ έχει γίνει εδώ και καιρό γνωστή, ενώ από την άλλη οι Λέικερς έχουν εκφράσει τη θέση να ανταλλάξουν το Ράσελ Γουέστμπρουκ με σκοπό την απόκτηση γκαρντ που θα ταιριάζει καλύτερα στο σύνολο των «λιμνανθρώπων».

Με βάση αυτή τη λογική, όπως αποκαλύπτει το «hoopshype.com», Λέικερς και Τζαζ είχαν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με κεντρικά πρόσωπα τους δύο δυναμικούς γκαρντ.

Έτσι, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ θα πήγαινε στους Τζαζ, μαζί με επιλογές σε draft από Νικς και Λέικερς. Στη συνέχεια, ο Ντόνοβαν Μίτσελ θα μετακόμιζε στη Νέα Υόρκη, ενώ η ομάδα του Λος Άντζελες θα έπαιρνε τους Πάτρικ Μπέβερλι, τον πρώην παίκτη της Τζόρνταν Κλάρκσον και τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς ή τον Μαλίκ Μπίσλι.

Κατ' αυτόν τον τρόπο οι Λέικερς θα αποκτούσαν καλούς σουτέρ να πλαισιώσουν το Λεμπρον Τζέιμς, οι Τζαζ θα έπαιρναν εναν σούπερ σταρ πρώτης κλάσης και σημαντικά pick στα επόμενα draft, ενώ οι Νικς θα μπορούσαν να χτίσουν μια ανταγωνιστική ομάδα υπό τον Ντόνοβαν Μίτσελ. Παρόλα αυτά οι διαπραγματεύσεις αυτές δεν φαίνεται να προχώρησαν.