Ιγκουοντάλα: «Θα επέλεγα εμάς κόντρα στη Dream Team του Τζόρνταν»

Σε μια τολμηρή δήλωση προχώρησε ο Αντρέ Ιγκουοντάλα στο πλαίσιο συζήτησης με τον Έβαν Τέρνερ στο podcast «Point Forward». 

Ιγκουοντάλα: «Θα επέλεγα εμάς κόντρα στη Dream Team του Τζόρνταν»

Σε διαδικτυακή συζήτηση με τον Έβαν Τέρνερ, ο Αντρέ Ιγκουοντάλα υποστήριξε πως η Team USA του 2012 θα νικούσε τη Dream Team του 1992!

Συγκεκριμένα οι δύο NBAers συζητούσαν για τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία του NBA όταν ο βετεράνος forward είπε σχετικά: «Θα επέλεγα τους Μπουλς, δεν διαφωνώ μαζί σου διότι κάθε ομάδα με τον Μάικλ Τζόρνταν θα νικούσε. Θα επέλεγα κάθε ομάδα με τον MJ εκτός από την ομάδα του '92, αν έπαιζε με την δική μου Team USA του 2012. Θα επέλεγα εμάς κόντρα στην Dream Team που είχε τον Τζόρνταν»!

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι... η Dream Team είχε στις τάξεις τις ιερά τέρατα του μπάσκετ όπως ο Τζόρνταν, ο Πίπεν, ο Μπάρκλεϊ, ο Γιούινγκ και ο Μαλόον αλλα και τους ζωντανούς θρύλους Μάτζικ Τζόνσον και Λάρυ Μπερντ, αν και βρίσκονταν στη δύση τηε καριέρας τους.

Από την άλλη στην εκπληκτική Team USA του Λονδίνου το 2012 είχαμε αστέρες όπως ο Λεμπρόν, ο Καρμέλο Άντονι, ο Μπος και ο Κρίς Πολ αλλά φυσικά και ο αδικοχαμένος Κόμπε Μπράιαντ.

Και οι δύο ομάδες κατέκτησαν το Χρυσό στους Ολυμπιακούς αγώνες με χαρακτηριστική ευκολία, με το debate για το ποια θα επικρατούσε σε ένα υποθετικό σενάριο να.. κρατάει καλά στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Παραδόξως, και σε αντίθεση με πρόσφατη δήλωση του συμπαίκτη του στους Γουόριος, Ντρέιμοντ Γκριν, ο Ιγκουοντάλα υποστήριξε πως οι Μπουλς του 1996 θα νικούσαν τους Γουόριος του 2017.