Πέλικανς: Όρος για τα κιλά στο συμβόλαιο του Ζάιον Ουίλιαμσον

Οι Πέλικανς έθεσαν όρο για τα κιλά και το σωματικό λίπος του Ζάιον Ουίλιαμσον στο νέο του συμβόλαιο, σύμφωνα με τοπικό μέσο της Νέας Ορλεάνης.

Πέλικανς: Όρος για τα κιλά στο συμβόλαιο του Ζάιον Ουίλιαμσον

«Χρυσό» έκαναν οι Πέλικανς το Ζάιον Ουίλιαμσον, με το νέο του συμβόλαιο να έχει αποδοχές 193 εκ. δολαρίων, οι οποίες μπορούν να φτάσουν και τα 231 εκ. δολάρια.

Η περσινή όμως αγωνιστική του εικόνα με τα πολλά παραπανίσια κιλά που δε του επέτρεπαν καλά καλά να προπονηθεί, έχουν κάνει τη διοίκηση της ομάδας της Νέας Ορλεάνης να θεσπίσει δικλήδες ασφαλείας για τη μεγάλη της αυτή επένδυση.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο Κρίστιαν Κλαρκ από την nola.com, ο παίκτης δεν πρέπει να υπερβάινει κατά τη διάρκεια της σεζόν τα 133 κιλά ενώ θα παρακολουθείται και το ποσοστό σωματικού του λίπους, με τις αποδοχές να μειώνονται αναλογικά με το πόσο ξεφεύγει από τους στόχους που έχουν τεθεί.

Ο δυναμικός φόργουοντ, που δεν έχει ακόμα καταφέρει να δείξει το εύρος του ταλέντου του, έχει υποστεί αρκετούς τραυματισμούς από τότε που μπήκε στο ΝΒΑ, των οποίων η σχέση με τα κιλά είναι μάλλον αμφίπλευρη.

Σε κάθε περίπτωση έχει μία ακόμα ευκαιρία να αποδείξει την αξία του μέσα στο γήπεδο αν μείνει εγκρατής και εκτός γηπέδου.