Λάρι Μπερντ: Τέλος από τους Πέισερς

Παρελθόν αποτελεί απο τον οργανισμό των Ιντιάνα Πέισερς ο Λάρι Μπερντ που στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής και διοικητικό στέλεχος της ομάδας.

Λάρι Μπερντ: Τέλος από τους Πέισερς

Όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας της Ιντιάνα, Κέβιν Πρίτσαρντ, ο Λάρι Μπερντ δεν ανήκει πλέον επίσημα στον οργανισμό των Πέισερς.

«Δεν είναι ενεργός, είναι αλήθεια. Αλλά ο Λάρι είναι ένας πολύ καλός μου φίλος. Κάθε φορά όταν χρειαζόμαστε βοήθεια θα ξέρουμε που να απευθυνθούμε. Ξέρουμε πως θα είναι πάντα εδώ για εμάς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο θρύλος του μπάσκετ, Λάρι Μπερντ, ανέλαβε πρώτη φορά την τεχνική ηγεσία των Πέισερ το 1997 και κράτησε τη θέση αυτή μέχρι το 2000. Την πρώτη του σεζόν αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής στο ΝΒΑ, ενώ το 2000 οδήγησε την ομάδα για πρώτη και μοναδική ως τώρα φορά στην ιστορία τους στους τελικούς του ΝΒΑ.

Στη συνέχεια παραιτήθηκε και ανέλαβε διοικητικό ρόλο το 2003 με κορυφαία του στιγμή όταν οι Πέισερς πήγαν στους τελικούς της Ανατολής το 2013 και το 2014. Το 2017 αποχώρησε από τη διοίκηση της ομάδας και κράτησε το ρόλο του συμβούλου.