Ο Τζινόμπιλι σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση

Ο Αργεντινός γκαρντ των Σπερς, Μανού Τζινόμπιλι, έχοντας φτάσει πλέον στα 41, σκέφτεται σοβαρά να τερματίσει την καριέρα του. Θα έχει συνάντηση για το θέμα με τον Γκρεγκ Πόποβιτς. 

Ο Τζινόμπιλι σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση

Ο Μανού Τζινόμπιλι πήγε στο ΝΒΑ το 2002, σε ηλικία 25 ετών, κατακτώντας μάλιστα στην πρώτη του σεζόν τον τίτλο του πρωταθλητή με τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Συνολικά, κατέκτησε τέσσερις φορές το δαχτυλίδι με την ομάδα του Τέξας και παραμένει σε εκείνους ύστερα από 16 χρόνια.

Πλέον, ο Αργεντινός γκαρντ έχει φτάσει στα 41, αλλά οι Σαν Αντόνιο Σπερς συνεχίζουν να τον εμπιστεύονται και τον αντιμετωπίζουν με τεράστιο σεβασμό, όντας άλλωστε ένας από τους σημαντικότερους αθλητές της ιστορίας τους. Το "τέλος" στην καριέρα του, θέλουν να το βάλει ο ίδιος, όταν το αποφασίσει.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, ο Μανού Τζινόμπιλι αναμένεται να σταματήσει φέτος την πλούσια καριέρα του. Ο Αργεντινός γκαρντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, σκέφτεται σοβαρά την απόσυρση από την αγωνιστική δράση. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει και συνάντηση με τον επί χρόνια προπονητή της ομάδας, Γκρεγκ Πόποβιτς, ώστε να συζητήσουν το μέλλον τους.