Τάουνς για την απόκτηση Γκομπέρ: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είναι πρωτάθλημα ή αποτυχία»

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς έθεσε τον πήχη ψηλά για την επόμενη σεζόν στους Τίμπεργουλβς, τονίζοντας ότι με την απόκτηση του Ρούντι Γκομπέρ το πρωτάθλημα είναι μονόδρομος για τη Μινεσότα.

Τάουνς για την απόκτηση Γκομπέρ: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είναι πρωτάθλημα ή αποτυχία»

Οι Τίμπεργουλβς απέκτησαν τον Ρούντι Γκομπέρ από τους Τζαζ, σε μία από τις καλύτερες κινήσεις του καλοκαιριού σε όλο το NBA.

Αυτό το γνωρίζει και ο Καρλ-Άντονι Τάουνς, αφού, όπως τόνισε, ο ερχομός του Γάλλου σέντερ στη Μινεσότα έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά για την επόμενη σεζόν: «Μετά την ανταλλαγή του Γκομπέρ δεν υπάρχει πλέον άλλος χρόνος. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Πρέπει να κάνουμε την δουλειά. Είναι πρωτάθλημα ή αποτυχία πλέον. Πρέπει να φέρουμε εις πέρασε την αποστολή».

Ο All Star ψηλός συνέχισε, λέγοντας: «Περιμένω πολλές νίκες. Θέλω να νικήσω. Δεν είμαι εδώ για να λέγοντας άδεια λόγια, θέλω αλήθεια να φέρω ένα πρωτάθλημα στην Μινεσότα και η προσθήκη του Ρούντι βοηθάει σε αυτό. Θα αποτελέσει μεγάλο μέρος στο να είμαστε διεκδικητές του τίτλου. Και η δουλειά μου είναι να τον βοηθήσω όσο μπορώ.

Τα δυνατά σημεία του Γκομπέρ καλύπτουν τις αδυναμίες μου, ενώ οι δικές του αδυναμίες καλύπτονται από τα δικά μου δυνατά σημεία. Θα μπορέσουμε έτσι να συνυπάρξουμε στο παρκέ».