Δεν προχωράει η μετακίνηση του Γουέστμπρουκ στους Πέισερς

Παγωμένη φαίνεται να είναι η ανταλλαγή που θα έβλεπε τους Λος Άντζελες Λέικερς να παραχωρούν τον Ράσελ Γουέστμπρουκ και έναν first-rounder στους Ιντιάνα Πέισερς σε αντάλλαγμα για τον Μάιλς Τέρνερ και τον Μπάντι Χιλντ. Οι Πέισερς φαίνεται πως θέλουν να προστεθεί ακόμη ένας first-rounder στη συμφωνία.

Δεν προχωράει η μετακίνηση του Γουέστμπρουκ στους Πέισερς

Ο 33χρονος Γουέστμπρουκ άσκησε την επιλογή παίκτη του με $47,1 εκατομμύρια για τη σεζόν 2022-23 τον περασμένο μήνα. Είχε κατά μέσο όρο 18,5 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 7,1 ασίστ ανά παιχνίδι πέρυσι για μια ομάδα των Λέικερς που έχασε την post season.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Γουέστμπρουκ χώρισε με τον επί 14 χρόνια ατζέντη του, Wasserman's Thad Foucher, λόγω «ασυμβίβαστων διαφορών».

Ο Τέρνερ είχε μέσο όρο 12,9 πόντους και 7,1 ριμπάουντ ανά παιχνίδι την περασμένη σεζόν για την Ιντιάνα, αλλά έχασε 39 αγώνες με τραυματισμό στο πόδι. Ο Χιλντ πρόσθεσε 18,2 πόντους ανά παιχνίδι ενώ σουτάρει 36 τοις εκατό από το εύρος των 3 πόντων.

Τι πρέπει να αλλάξει για να επέλθει συμφωνία;

Σύμφωνα με τον Μπομπ Κράβιτζ, αρχισυντάκτη της Athletic: Οι Λέικερς θα μπορούσαν να αναζωογονήσουν τις συνομιλίες με τους Πέισερς εάν πρόσθεταν ακόμη έναν first-rounder προτεινόμενη συμφωνία. Πολύ απλό, πραγματικά. Αυτός θα ήταν ένας first-rounder το 2027 και το 2029. Επί του παρόντος, προσφέρουν μόνο την επιλογή του 2027 σε αντάλλαγμα για τους Τέρνερ και Χιλντ.

Οι Πέισερς πιστεύουν ότι θα πρέπει να πάρουν μια αμοιβή επειδή θα αφαιρέσουν το συμβόλαιο του Γουέστμπρουκ από τα χέρια των Λέικερς και μια άλλη αμοιβή για τους Τέρνερ και Χιλντ. Είναι λίγο δύσκολο να καταλάβουμε γιατί ο GM των Λέικερς, Ρομπ Πελίνκα, δεν θα έκανε τη συμφωνία. Έχει τον ΛεΜπρόν να έρχεται στα τελευταία χρόνια της ακμής του και παίρνει δύο σταθερά κομμάτια σε αντάλλαγμα.