Μάιλς Μπρίτζες: Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, μεταξύ άλλων και για κακοποίηση ανηλίκου

Ο Μάιλς Μπρίτζες αντιμετωπίζει μία κατηγορία για κακούργημα και κακοποίηση του γονέα των ανήλικων παιδιών του και δύο κατηγορίες για κακουργήματα εις βάρος των παιδιών του.

Μάιλς Μπρίτζες: Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, μεταξύ άλλων και για κακοποίηση ανηλίκου

Ο Μάιλς Μπρίτζες συνελήφθη στο Λος Άντζελες στα τέλη του Ιούνιου με την κατηγορία της βιαιοπραγίας κατά της συζύγου του και είχε αφεθεί ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 130.000 δολαρίων.

Ωστόσο, οι δικαστικές περιπέτειες δεν έχουν τελειώσει για τον άσο των Χόρνετς, αφού η σύζυγος του, Μάισελ Τζόνσον, δημοσίευσε φωτογραφίες γεμάτη μώλωπες που της είχε προκαλέσει ο 24χρονος.

Πλέον, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και τον Μπρίτζες βαραίνουν τρεις κατηγορίες για βιαιοπραγία και περιστατικά οικογενειακής βίας.

Ακόμα, ο Μπρίτζες βρίσκεται αντιμέτωπος και με την κατηγορία της κακοποίησης ανηλίκου, καθώς τα περιστατικά βίας με θύμα την γυναίκα έλαβαν χώρα μπροστά στα μάτια των παιδιών του και θα μπορούσαν να προκαλέσουν «βαριά τραύματα ή να οδηγήσουν ακόμα και σε θάνατο».

Σύμφωνα με τις Αρχές, εκκρεμούν εις βάρος του Αμερικανού φόργουορντ μία κατηγορία για κακούργημα και κακοποίηση του γονέα των ανήλικων παιδιών του και δύο κατηγορίες για κακουργήματα εις βάρος των παιδιών του.

Οι Χόρνετς, από την πλευρά τους, εξέδωσαν μία σύντομη ανακοίνωση αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του:

«Γνωρίζουμε για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Μάιλς Μπρίτζες. Είναι σοβαρές κατηγορίες και συνεχίζουμε να εξετάζουμε την υπόθεση. Εφόσον αφορά νομικό ζήτημα, για την ώρα δεν έχουμε να κάνουμε κάποιο επιπλέον σχόλιο».