Χάρντεν: «Το μόνο που μετράει είναι το πρωτάθλημα, ας πάρω λιγότερα χρήματα»

Ο Τζέιμς Χάρντεν μίλησε για το νέο συμβόλαιό του, δηλώνοντας πως βρίσκεται στη Φιλαδέλφια με αποκλειστικό στόχο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ακόμη και αν χρειαστεί να λάβει λιγότερα χρήματα

Χάρντεν: «Το μόνο που μετράει είναι το πρωτάθλημα, ας πάρω λιγότερα χρήματα»

Ο Τζέιμς Χάρντεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Φιλαδέλφια 76ερς, με μειωμένες αποδοχές. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Sports Yahoo! ο γκαρντ των Σίξερς επιχείρησε να εξηγήσει γιατί δέχθηκε να αφήσει ένα συμβόλαιο 47 εκατομμυρίων, για να υπογράψει ένα νέο 32 εκατομμυρίων για τη σεζόν 2022-2023.

«Είπα στον Ντάριλ (σ.σ.: Μόρεϊ, τον πρόεδρο της ομάδας) να βελτιώσει το ρόστερ, να υπογράψει όποιον πρέπει να υπογράψει και να μου δώσει ό,τι απομείνει. Τόσο άσχημα θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Να διεκδικήσω ένα πρωτάθλημα. Σε αυτό το σημείο είναι το μόνο που μετράει. Ας πάρω λιγότερα», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρντεν.

Την περσμένη σεζόν φορούσε την φανέλα των Μπρούκλιν Νετς. Εντούτοις, λίγο πριν εκπνεύσει η διορία για τις ανταλλαγές, ο Χάρντεν βρέθηκε στους Σίξερς, με τον Μπεν Σίμονς να ακολουθεί τον αντίθετο δρόμο.