Ουέστμπρουκ: Έβαλε τέλος στη συνεργασία του με τον ατζέντη του, μετά από 14 χρόνια

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ διέκοψε τη συνεργασία με τον επί 14 χρόνια ατζέντη του, Θαντ Φούτσερ, λόγω διάστασης απόψεων για το μέλλον του.

Ουέστμπρουκ: Έβαλε τέλος στη συνεργασία του με τον ατζέντη του, μετά από 14 χρόνια

Σε αναζήτηση ατζέντη βρίσκεται ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, αφού έβαλε τέλος στη συνεργασία του με τον Θαντ Φούτσερ, μετά από 14 χρόνια.

Οι δύο πλευρές συνεργάζονταν από το 2008 και την επιλογή του στο Νο4 του NBA Draft από τον Σούπερσονικς και μετέπειτα Θάντερ. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα υπήρξε διάσταση απόψεων αναφορικά με το μέλλον του εκρηκτικού άσου των Λέικερς.

Στη σχετική ανακοίνωση ο Φούτσερ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με την πιθανότητα για την 4η ανταλλαγή του σε 4 χρόνια να είναι ανοιχτή, η αγορά λέει ότι οι Λέικερς πρέπει να προσθέσουν κάτι για να παραχωρήσουν τον Ράσελ με ανταλλαγή σε οποιοδήποτε σενάριο. Ακόμα και τότε, αυτό ίσως σημαίνει ότι ο Ράσελ θα πρέπει αμέσως μετά να λύσει το συμβόλαιό του με την νέα του ομάδα.

Πιστεύω ότι μία τέτοια ανταλλαγή θα μείωνε την αξία του Ράσελ και η καλύτερη επιλογή του είναι να μείνει στους Λέικερς και να αγκαλιάσει τον ρόλο του βασικού πόιντ γκαρντ που του πρόσφερε ο Ντάρβιν Χαμ. Ο Ράσελ θα μπει στο Hall of Fame και θα το αποδείξει αυτό ξανά πριν αποσυρθεί. Δυστυχώς έχουμε κάποιες ασυμβίβαστες διαφορές για το τι είναι το καλύτερο για αυτόν και πλέον δεν συνεργαζόμαστε. Εύχομαι σε αυτόν και την οικογένειά του τα καλύτερα».