Πέρκινς: «Το 2008 προσευχήθηκα να πάθει ρήξη χιαστού ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πριν το Game 7»

Ο Κέντρικ Πέρκινς προέβη σε μια σοκαριστική δήλωση σε συνέντευξή του, καθώς παραδέχθηκε ότι στα playoffs του 2008  προσευχήθηκε πριν από το Game 7 ανάμεσα σε Σέλτικς και Καβαλίερς να πάθει ρήξη χιαστού ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για να μην αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του. 

Πέρκινς: «Το 2008 προσευχήθηκα να πάθει ρήξη χιαστού ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πριν το Game 7»

Ο Κέντρικ Πέρκινς σε συζήτηση που είχε σε εκπομπή με τον Τζέι Τζέι Ρέντικ παραδέχθηκε ότι στα playoffs του 2008 είχε προσευχηθεί να πάθει ρήξη χιαστού ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πριν το Game 7 του δεύτερου γύρου των playoffs ανάμεσα σε Σέλτικς και Καβαλίερς:

«Θα ομολογήσω κάτι. Το 2008 παίζαμε με τους Καβαλίερς στα playoffs και ετοιμαζόμασταν για το Game 7 και μόλις είχαμε χάσει το Game 6. Και δεν θα πω ψέματα φίλε, φοβόμουν να πάω σε αυτό το παιχνίδι κόντρα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Είναι η μόνη φορά που προσευχήθηκα να πάθει κάτι ο ΛεΜπρόν στην προπόνηση. Είμαι ειλικρινής. Έλεγα ας έχουμε breaking news ότι ο ΛεΜπρόν έπαθε ρήξη χιαστού. Δεν λέω ψέματα, ούτε υπερβάλλω. Τόσο τρομοκρατημένος ήμουν που θα τον αντιμετωπίσω.

Στο Game 6 στο Κλίβελαντ έκανε ένα drive και κάρφωσε στο πρόσωπο των Γκαρνέτ και Πόζι. Εγώ καθόμουν στον πάγκο γιατί έπαιζα άσχημα και είδα τα μάτια του. Και σκεφτόμουν ότι 'δεν θα περάσουμε από αυτό τον καργ...λη. Θα μας νικήσει'. Και φοβόμουν. Ο τύπος ήταν διαφορετικός και φοβόμουν. Για αυτό κάθισα και προσευχήθηκα να βγουν νέα ότι δεν θα παίξει στο Game 7».

Κλείνοντας το θέμα, ο Ρέντικ του είπε «θα πω ότι προσευχόσουν να πάθει διάστρεμμα ή να έχει πονόκοιλο», με τον Πέρκινς - ο οπόιος αργότερα στην καριέρα του, την σεζόν 2014/15 συνυπήρξε με τον Τζέιμς στους Καβαλίερς - να είναι ανένδοτος και να λέει: «Όχι, αν είχε διάστρεμμα ή πονόκοιλο θα μπορούσε να παίξει. Δεν ήθελα να παίξει σε αυτό το Game».

Για την ιστορία, το Game 7 ανάμεσα σε Σέλτικς και Καβαλίερς βρήκε την Βοστώνη νικήτρια με 97-92, με τον Πολ Πιρς να έχει 41 πόντους και τον ΛεΜπρόν να απαντάει με 45 πόντους.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση του Πέρκινς: