Τζαζ: Συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή με νέο κύκλο συνεντεύξεων

Ο διάδοχος του Κουίν Σνάιντερ στον πάγκο των Τζαζ δεν έχει βρεθεί ακόμα, με την Γιούτα να έχει περάσει από συνέντευξη 15 υποψηφίους, εκ των οποίων σχεδόν άπαντες αναμένεται να περάσουν από δεύτερη συνέντευξη.

Τζαζ: Συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή με νέο κύκλο συνεντεύξεων

Μετά την αποχώρηση του Κουίν Σνάιντερ από την τεχνική ηγεσία των Τζαζ, οι «μορμόνοι» είχαν ως δεδομένο ότι θα είναι πολύ προσεκτικοί με την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Ως εκ τούτου, όπως αναφέρει το "The Athetic" σχεδόν όλοι οι προπονητές που πέρασαν από την πρώτη συνέντευξη θα περάσουν και από μία δεύτερη.

Οι 15 τεχνικοί που έχουν περάσει από συνέντευξη είναι: Τέρι Στοτς (πρώην προπονητής των Μπλέιζερς), Φρανκ Βόγκελ (πρώην προπονητής των Λέικερς), Τζέισον Τέρι (Γκραντ Ράπιντς, όμαδα της G-League), Τζόνι Μπράιαντ (βοηθός προπονητή στους Νικς), Άλεξ Τζένσεν (βοηθός προπονητή στους Τζαζ), Λαμάρ Σκίτερ (βοηθός προπονητή στους Τζαζ), Έντριαν Γκρίφιν (βοηθός προπονητή στους Ράπτορς), Ουίλ Χάρντι (βοηθός προπονητή στους Σέλτικς), Τσαρλς Λι (βοηθός προπονητή στους Μπακς), Κρις Κουίν (βοηθός προπονητή στους Χιτ), Σον Σουίνι (ασίσταντ κόουτς στους Μάβερικς), Τζο Ματσούλα (βοηθός προπονητή στους Σέλτικς), Τζερόμ Άλεν (οηθός προπονητή στους Πίστονς), Σαμ Κασέλ (βοηθός προπονητήστους Σίξερς), Κέβιν Γιανγκ (βοηθός προπονητή στους Σανς).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή της Γιούτα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον των Ρούντι Γκομπέρ και Ντόνοβαν Μίτσελ στη Σολτ Λέικ Σίτι.