Γκαλινάρι: «Το ΝΒΑ παραμένει ακόμα στα σχέδιά μου»

Ο Ιταλός άσος των Ατλάντα Χοκς Ντανίλο Γκαλινάρι διέψευσε τα σενάρια για πιθανή επιστροφή του στην Ευρώπη και την Αρμάνι Μιλάνο ξεκαθαρίζοντας πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ΝΒΑ

Γκαλινάρι: «Το ΝΒΑ παραμένει ακόμα στα σχέδιά μου»

Στο ΝΒΑ σκοπεύει να συνεχίσει ο Ντανίλο Γκαλινάρι, ο οποίος διέψευσε τα σενάρια περί επιστροφής του στην Ευρώπη.

Ο 33χρονος φόργουορντ παρακολούθησε από κοντά τον τρίτο τελικό του ιταλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Αρμάνι και τη Βίρτους Μπολόνια και αμέσως άρχισαν τα σενάρια για πιθανή επιστροφή του στον ιταλικό Βορρά και το Μιλάνο.

«Κάθε φορά που επιστρέφω στο σπίτι, νιώθω πολύ ωραία. Έχω ισχυρό δέσιμο με την Αρμάνι Μιλάνο. Νιώθω ξεχωριστός κάθε φορά που βρίσκομαι εδώ. Οι φίλαθλοι είναι απίστευτοι, όπως πάντα.

Τους ευχαριστώ για την υποδοχή τους. Το ΝΒΑ παραμένει ακόμα στα σχέδιά μου. Θέλω να πετύχω κάποια πράγματα εκεί. Το όνειρό μου είναι να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα εκεί.

Όταν τα καταφέρω, τότε θα δούμε αν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψω στο Μιλάνο. Θα ήταν ιδιαίτερο να κλείσω την καριέρα μου στο Μιλάνο», είπε σχετικά.

Ο Γκαλινάρι αγωνίζεται την τελευταία διετία στους Χοκς, ενώ τη φετινή σεζόν είχε 11,7 πόντους και 4,7 ριμπάουντ/μέσο όρο στο ΝΒΑ.