Κόντρα του Έντι Τζόνσον με τον Κέβιν Ντουράντ στο Twitter!

Σε διαδικτυακή κόντρα επιδόθηκαν ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Έντι Τζόνσον, με τον σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς, Κέβιν Ντουράντ, αναφορικά με τις απόψεις των αναλυτών του ΝΒΑ.

Κόντρα του Έντι Τζόνσον με τον Κέβιν Ντουράντ στο Twitter!

Η άποψη του γνωστού αναλυτή του ΝΒΑ, Στίβεν Έι Σμιθ, ο οποίος ανέφερε πως ο Μάικλ Τζόρνταν «άλλαξε το μπάσκετ προς το χειρότερο», ήταν αρκετή για να προκαλέσει μια ασυνήθιστη διαδικτυακή κόντρα ανάμεσα στον Έντι Τζόνσον και τον Κέβιν Ντουράντ.

Ο σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς τόνισε σχετικά: «Τύποι σαν τον (Στίβεν Έι) Σμιθ, τον (Σκιπ) Μπέιλες και τον (Σάνον) Σαρπ άλλαξαν το παιχνίδι προς το χειρότερο. Παίκτες όπως ο Στεφ (Κάρι) και ο Μάικλ (Τζόρνταν) βελτιώνουν το άθλημα, δίνουν ώθηση».

Αντίθετη άποψη εξέφρασε για το ζήτημα ο παλιός άσος του Ολυμπιακού και νυν τηλεοπτικός σχολιαστής, με τον «γρήγορο Έντι» να λέει από την πλευρά του:

«Διαφωνώ με τον Σμιθ, αλλά μπορεί να πει τη γνώμη του γιατί έχει δουλέψει. Οι αθλητές επηρεάζονται πολύ, είναι ευαίσθητοι στα αρνητικά σχόλια για αυτούς. Κανείς δεν οφείλει στον αθλητή αποθέωση. Πρέπει να διαχειριστείς την κατάσταση».

Ο Ντουράντ πέρασε στην αντεπίθεση, επιμένοντας:

«Οι άνθρωποι των media είναι ευαίσθητοι. Όταν κάποιος αθλητής διαφωνεί μαζί τους, νομίζουν πως κάνεις προσωπική επίθεση στον χαρακτήρα τους. Είναι τρελό. Κατά τα άλλα, οι αθλητές είναι αυτοί που έχουν έλλειμμα πνευματικής δύναμης».

Ο Έντι ανταπάντησε, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα: «Γράφω στο twitter και τους προκαλώ σαν πρώην αθλητής όπως και εσύ, όμως σέβομαι τη δουλειά που έχουν κάνει μέχρι τώρα. Χρειάζεσαι ισορροπία ανάμεσα στα αρνητικά και τα θετικά».