Γκρίζλις - Γουόριορς 134-95: Έκαναν πάρτι και έμειναν ζωντανές οι «Αρκούδες»

Οι Γκρίζλις διέλυσαν με 134 - 95 τους Γουόριορς στο Μέμφις, μείωσαν σε 3-2 τη σειρά των ημιτελικών της Δύσης και πάνε στο Σαν Φρανσίσκο για το break.  

Γκρίζλις - Γουόριορς 134-95: Έκαναν πάρτι και έμειναν ζωντανές οι «Αρκούδες»

Τι και αν έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο και δεν είχε τον σταρ του, Τζα Μοράντ (τραυματίας), το Μέμφις απέδειξε πόσο καλή ομάδα είναι, διέλυσε 134-95 τους Γουόριορς και μείωσε 3-2 την ημιτελική σειρά της Δύσης.

Οι «Αρκούδες επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στους Ουόριορς σε κανένα σημείο του ματς. Το ημίχρονο τελείωσε στο 77-50 και οι βάσεις της νίκης είχαν μπει. Το Μέμφις μείωσε σε 3-2 τη σειρά και τώρα θα πάει στο Σαν Φρανσίσκο για το break και να στείλει τους ημιτελικούς Δύσης σε Game 7.

Για τους νικητές, ο Mπέιν, ο Τζάκσον και ο Τζόουνς είχαν από 21 πόντους. Στον αντίποδα ο Τόμπσον είχε 19 πόντους, ο Κάρι πρόσθεσε 14 πόντους και ο Κουμίνγκα σημείωσε 17 πόντους.

Οι 77 πόντοι των γηπεδούχων στο ημίχρονο είναι οι περισσότεροι στην ιστορία τους στα playoffs, ενώ οι 27 πόντοι είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους σε ημίχρονο.