Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα πάω σπίτι να παίξω με τα παιδιά μου...

Παρά την ήττα των Μπακς, στον δεύτερο ημιτελικό της Ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ, από τους Σέλτικς, στην Βοστώνη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε ήρεμος πριν την μεταφορά της σειράς στο Μιλγουόκι, για τα χαμένα του σουτ, λέγοντας ότι πάει σπίτι να παίξει με τα παιδιά του...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα πάω σπίτι να παίξω με τα παιδιά μου...

Καμιά διάθεση για ...δράματα δεν είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη βαριά (109-86) ήττα, από τους Μπόστον Σέλτικς, στην Βοστώνη, που συνοδεύθηκε από μέτρια (για τα δικά του συνήθη ...στρατοσφαιρικά δεδομένα) εμφάνιση.

Ίσως είναι και το ισόπαλο 1-1 (αφού είχε προηγηθεί η νίκη των Μπακς...), που πριν η σειρά μεταφερθεί στο Μιλγουόκι ο «Greek Freak» εμφανίστηκε σε κατάσταση... ζεν παρά τα 2/12 σουτ που ξεκίνησε το 2ο ημιτελικό της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ.

«Προσπάθησα να συνεχίζω να δημιουργώ φάσεις. Αυτό είναι το μπάσκετ. Μερικές φορές χάνεις τα σουτ και είναι νορμάλ να νιώθεις πράγματα και να εκφράζεσαι όταν νιώθεις πίεση. Δεν θα κάτσω να στεναχωρηθώ και να σκεφτώ ότι έχω νεύρα. Προσπαθώ να δημιουργώ καταστάσεις για τους συμπαίκτες μου».

Σχετικά με την προετοιμασία του για τον 3ο αγώνα είπε:

«Θα πάω σπίτι, θα χαλαρώσω και θα παίξω με τα παιδιά μου. Θα προπονηθώ και θα ετοιμαστώ για το τρίτο ματς. Έκαναν τη δουλειά τους, τώρα είναι σειρά μας να την κάνουμε ξανά. Είναι τα playoffs, θα είναι πιο σκληροί σίγουρα. Ανεξάρτητα από το τι κάνει η άλλη ομάδα εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει και να βρούμε τρόπο να πάρουμε τα ματς»

Αναφορικά με τον επιφορτισμένο με την επιτήρηση του Γουίλιαμς παραδέχθηκε: «Έπαιζε σκληρά στην άμυνα. Έκανε τα ίδια σε όλο το ματς, δεν άλλαξαν πολλά, έπαιξε με ενέργεια και το έκανε πιο δύσκολο για εμένα. Δεν μπορούσα να βρω εύκολα τον συμπαίκτη μου».