O Πίπεν εκθείασε τον Αντετοκούμπο - Το νέο «καρφί» του για τον Τζόρνταν

Ο Σκότι Πίπεν εκθείασε το ταλέντο και την εξέλιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Η νέα «καυτή» ατάκα του για τον Μάικλ Τζόρνταν.

O Πίπεν εκθείασε τον Αντετοκούμπο - Το νέο «καρφί» του για τον Τζόρνταν

O Σκότι Πίπεν ρωτήθηκε για την ποιότητα και την εξέλιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο τα τελευταία χρόνια. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, ο οποίος κατέκτησε 6 πρωταθλήματα ΝΒΑ με τους Μπουλς τη δεκαετία του '90, εκθείασε σε δηλώσεις του τον Έλληνα σούπερ-σταρ.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πάντα θαύμαζα τον τρόπο, με τον οποίο αγωνιζόταν ο Γιάννης, την πρόοδο που δείχνει κάθε χρόνο και το ότι δεν φοβάται να εκτεθεί. Τον είδαμε να σουτάρει airballs σε βολές, αλλά δεν τα παράτησε. Δεν έχει κρυφτεί από τίποτα, αντιθέτως έχει αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

Πιστεύω πως αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον αναγκάσεις να είναι έξω από τη ρακέτα. Δεν είναι εύκολο όμως, σε καμία περίπτωση. Είναι ένας παίκτης που κυριαρχεί. Μου θυμίζει πολύ τον Σακίλ Ο’ Νιλ, αλλά ο ίδιος έχει μεγαλύτερο βεληνεκές από τον Σακ. Πρέπει να τον σπρώχνεις διαρκώς έξω».

Αν και ήταν οκτώ φορές στην Καλύτερη Αμυντική Πεντάδα του ΝΒΑ και δύο στην Δεύτερη, ο Πίπεν δεν αναδείχθηκε ποτέ Καλύτερος Αμυντικός του ΝΒΑ. Ο λόγος; «Μάλλον όσοι ψήφιζαν, ήταν πολύ απασχολημένοι με το να βλέπουν τον Μάικλ Τζόρνταν», ρίχνοντας για ακόμη μία φορά το... καρφί του για τον πρώην συμπαίκτη του.