NBA Playoffs: Οι 4+1 παίκτες που θα λάμψουν

Το «ΦΩΣ» σάς παρουσιάζει τους πέντε παίκτες με το μεγαλύτερο κίνητρο να πρωταγωνιστήσουν και να πετύχουν στην post season του NBA. 

NBA Playoffs: Οι 4+1 παίκτες που θα λάμψουν

Το πρώτο τζάμπολ στα φετινά NBA Playoffs 2022 πλησιάζει, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και του play-in tournament. Το βράδυ του Σαββάτου (16/4, 20:00) οι Μάβερικς υποδέχονται τους Τζαζ στο Ντάλας για το Game 1 της μεταξύ τους σειράς, ενώ στις 22:30 οι Γκρίζλις φιλοξενούν τους Τίμπεργουλβς στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

Ενόψει της έναρξης των Playoffs, το «ΦΩΣ» σάς παρουσιάζει τους παίκτες με το μεγαλύτερο κίνητρο να πρωταγωνιστήσουν και να πετύχουν στην post season…

Κάιρι Ίρβινγκ

Θέλει να οδηγήσει τους Νετς σε τίτλο, μαζί με τον Κέβιν Ντουράντ, αλλά κυρίως να αποδείξει ότι δεν τον επηρέασε η μεγάλη αποχή του από την αγωνιστική δράση τη φετινή σεζόν λόγω της στάσης του απέναντι στου εμβόλιο. Όσο αγωνίστηκε στην κανονική περίοδο και στο play-in τουρνουά, το έδειξε, όμως η post season είναι μία διαφορετική ιστορία.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο MVP των περσινών τελικών και πρωταθλητής με τους Μπακς δεν έχει ταβάνι και δεν κρύβει τους στόχους του στα φετινά playoffs: θέλει να οδηγήσει τα «ελάφια» στο repeat.

Νίκολα Γιόκιτς

Ο ηγέτης των Νάγκετς έχει κάνει πράματα και θάματα κατά την παρουσία του στο NBA, όμως αυτό που του λείπει είναι μία σπουδαία πορεία με το Ντένβερ. Έχει φτάσει μέχρι τους τελικούς της περιφέρειας, επόμενος στόχος είναι οι τελικοί του NBA. Δύσκολο, αλλά και το τελευταίο μεγάλο στοίχημα του Σέρβου.

Κλέι Τόμπσον

Μετά από δύο πολύ δύσκολα χρόνια με τραυματισμούς και πισωγυρίσματα, ο Κλέι Τόμπσον είναι και πάλι υγιής. Οι Ουόριορς επιστρέφουν στα Playoffs και ο Αμερικανός γκαρντ θέλει να αποδείξει ότι έχει γυρίσει για τα καλά πίσω, οδηγώντας, μαζί με τον Στεφ Κάρι, όσο πιο μακριά μπορεί τους «πολεμιστές» στην post season.

Κρις Πολ

Την περασμένη σεζόν έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό λόγω του φοβερού και τρομερού Γιάννη. Φέτος γνωρίζει καλά και ο ίδιος ότι θα έχει ίσως μια τελευταία ευκαιρία να κατακτήσει ένα δαχτυλίδι, για να κλείσει την καριέρα του με τον καλύτερο τρόπο.