ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Από παίκτες του σήμερα, θα ήθελα για συμπαίκτη τον Κάρι»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ρωτήθηκε για το ποιον παίκτη του σήμερα θα ήθελε να έχει συμπαίκτη του. Εκτός του γιού του, επέλεξε τον Στεφ Κάρι. Από παλαίμαχους επέλεξε τον Σκότι Πίπεν και τον Πένι Χάρνταγουεϊ!

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Από παίκτες του σήμερα, θα ήθελα για συμπαίκτη τον Κάρι»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παραχώρησε συνέντευξη στο Uninterrupted, μία πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, μιλώντας για παίκτες του σήμερα με τους οποίους θα ήθελε να αγωνίζεται στην ίδια ομάδα.

«Ο Μπρόνι είναι το Νο1 στην γαμ@@@η λίστα μου. Πριν από κάποια χρόνια μου είπε ότι ο λόγος που θέλει να παίξει μπάσκετ ήταν για να φτιάξει το δικό του όνομα. Και τότε ήταν που είπα στον εαυτό μου ότι το είχε μέσα του».

Στη συνέχεια ωστόσο, έκανε ειδική αναφορά στον Στεφ Κάρι: «Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες. Θα έλεγα τον Στεφ Κάρι. Ο λόγος είναι πως όταν αφήνει το αμάξι του στο πάρκινγκ πρέπει να τον μαρκάρεις. Βασικά, όχι, ίσως πρέπει να τον μαρκάρεις με το που σηκώνεται από το κρεβάτι».

Κλείνοντας αναφέρθηκε σε μπασκετμπολίστες του παρελθόντος, με τους οποίους θα ήθελε να γίνει συμπαίκτες: «Είναι τρελό, λατρεύω τον Σκότι Πίπεν. Ήταν τρομερός. Προφανώς ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν απίθανος, όπως και ο Κόμπι Μπράιντ θα ήταν μία επιλογή μου.

Ο Σκότι Πίπεν και ο Πένι Χάρνταγουεϊ όμως ήταν αυτοί που λάτρευα, γιατί έβλεπα τον εαυτό μου σε αυτούς. Ήταν ψηλοί γκαρντ/φόργουορντ που ενέπλεκαν όλους τους συμπαίκτες τους και μάρκαραν όλες τις θέσεις».