Αντετοκούνμπο: «Δεν έχει σημασία εάν θα τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική περίοδο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη νίκη κόντρα στους Σίξερς αλλά ξεκαθάρισε πως δεν έχει σημασία που θα τερματίσει η ομάδα στο φινάλε της κανονικής περιόδου.  

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχει σημασία εάν θα τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική περίοδο»

Οι Μπακς πήραν σπουδαία νίκη στη Φιλαδέλφεια που μπορεί τελικά να αποδειχτεί καθοριστική για να τους δώσει ακόμη και την πρώτη θέση στην Ανατολή στην κανονική περίοδο.

Βέβαια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε πως σημασία έχει τι θα κάνει η ομάδα του στα playoffs.

«Δεν παίζει ρόλο αν θα πάρουμε την πρώτη θέση. Όταν τερματίσαμε πρώτοι στην Ανατολή δεν είχαμε προχωρήσει στα Playoffs. Πέρυσι που ήμασταν τρίτοι, πήραμε το πρωτάθλημα. Οπότε δεν έχει σημασία που θα τερματίσεις. Το θέμα είναι να είσαι έτοιμος πνευματικά να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε ομάδα. Το να τερματίσεις στην 1η θέση και να παίξεις με τον 8ο, δεν το κάνει πιο εύκολο. Καμία ομάδα δεν είναι εύκολη, ειδικά φέτος. Προσωπικά δεν έχει σημασία εάν θα τερματίσουμε πρώτοι.

Απλά αφήνω το ένστικτό μου. Οτιδήποτε και αν συμβαίνει μέσα στο παιχνίδι, απλά προσπαθώ να είμαι επιθετικός. Αυτό θέλω να κάνω. Έτσι απολαμβάνω το μπάσκετ. Αυτό ακριβώς θέλουν και οι συμπαίκτες μου από εμένα. Απλά δεν σκέφτομαι ότι 'α, τώρα πρέπει να πάρω πάνω μου το παιχνίδι'. Απλά παίζω με το ένστικτό μου. Έχω εμπιστοσύνη στο ένστικτό μου».

Τέλος, για την καθοριστική τάπα στον Τζοέλ Εμπίντ στην τελευταία επίθεση των Σίξερς είπε: «Είδα τον Χάρντεν να σουτάρει το step back τρίποντο και ήλπιζα απλά να μην μπει η μπάλα στο καλάθι. Εγώ έπρεπε να πάρω το ριμπάουντ, αλλά η μπάλα πήγε στα χέρια του Εμπίντ. Στη συνέχεια απλά προσπάθησα να πηδήξω όσο το δυνατόν πιο ψηλά για να σταματήσω το σουτ».