Μάτζικ Τζόνσον και ΛεΜπρόν Τζέιμς υποκλίθηκαν στον Ίρβινγκ

«Όργια» έκανε ο Κάιρι Ίρβινγκ στο παιχνίδι των Νετς με τους Μάτζικ, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ...

Μάτζικ Τζόνσον και ΛεΜπρόν Τζέιμς υποκλίθηκαν στον Ίρβινγκ

Ίσα ίσα που ο άσος του Μπρούκλιν αποθεώθηκε από τους κορυφαίους του αθλήματος, για τους 60 πόντους (ρεκόρ καριέρας) που πέτυχε σε 35 λεπτά, μεταξύ των οποίων οι Μάτζικ Τζόνσον και ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο θρύλος των Λ.Α. Λέικερς υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η Νέα Υόρκη θα πρέπει να χαλαρώσει τους περιορισμούς για τους ανεμβολίαστους για να τον απολαύσουν όλοι και στα πλέι οφ.

"Ο Ίρβινγκ έδωσε σόου απέναντι στο Ορλάντο σκοράροντας 60 πόντους. Ελπίζω ότι οι απαγορεύσεις λόγω εμβολίου στη Νέα Υόρκη να τελειώσουν μέχρι τα playoffs ώστε να μπορέσουμε να τον δούμε να αγωνίζεται σε κάθε ματς. Είναι απίστευτος", έγραψε ο Μάτζικ Τζόνσον, τη στιγμή που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τον αποθέωσε μέσω Twitter: «Κάιρι, σταμάτα φίλε. Ή μάλλον μη σταματάς».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ίρβινγκ δεν μπορεί να αγωνίζεται στα παιχνίδι της ομάδας του στη Νέα Υόρκη, λόγω του γεγονότος ότι είναι ανεμβολίαστος. Μάλιστα την προηγούμενη Δευτέρα (14/3) η είσοδός του στα αποδυτήρια του Barclays Center (στο ματς με τους Νιου Γιορκ Νικς), είχε ως αποτέλεσμα το ΝΒΑ να επιβάλει πρόστιμο 50.000 δολαρίων στους Μπρούκλιν Νετς.