Αντετοκούνμπο: «Δεν πρόκειται να αφήσω κάποιον να σκοράρει ένα εύκολο κάρφωμα...»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη νίκη των Μπακς επί των Σανς

Αντετοκούνμπο: «Δεν πρόκειται να αφήσω κάποιον να σκοράρει ένα εύκολο κάρφωμα...»

Οι Μιλγουόκι Μπακς σε μία άτυπη επανάληψη των περσινών τελικών επικράτησαν των Φοίνιξ Σανς με 132-122, με τον Κρις Μίντλετον να κάνει εξαιρετική εμφάνιση και να φτάνει τους 44 πόντους.

Στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για την επιλογή του να μείνει στο παρκέ στα τελευταία τρία λεπτά με συμπληρωμένα ήδη τα πέντε φάουλ και επισήμανε πως αποτελεί ζήτημα ανταγωνισμού.

«Φυσικά είχα πέντε φάουλ, όμως έμεναν τρία λεπτά για το τέλος. Μία κατοχή μπορεί να αλλάξει τη ροή της αναμέτρησης… ένα δίποντο, ένα τρίποντο μπορεί να δώσει αυτοπεποίθηση στην αντίπαλη ομάδα. Ήξερα ο Καμ Πέιν θα πάει για λέι-απ και προσπάθησα να τεντωθώ όσο μπορούσα για να τον σταματήσω. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός, ακόμα και αν έχεις πέντε φάουλ θες να ‘σαι στον αγώνα. Δεν πρόκειται να αφήσω κάποιον να σκοράρει ένα εύκολο κάρφωμα και να δώσω ρυθμό στην αντίπαλη ομάδα», τόνισε ο Έλληνας σούπερ-σταρ.

Στο τέλος, ρωτήθηκε για το φάουλ στον ΝτεΆντρε Έιτον και την αποβολή του από την αναμέτρηση: «Όταν βρέθηκα με τον ΝτεΆντρε Έιτον κάτω από το καλάθι, κατά την άποψη μου ήταν σωστό το φάουλ ακόμα και αν δεν έμεινα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Τον έστειλα (τον Έιτον) στη γραμμή της φιλανθρωπίας και τον ανάγκασα να δοκιμάσει την ικανότητα του».