Σανς: Μπορεί να χάσει κάποια παιχνίδια λόγω τραυματισμού στο δεξί χέρι ο Πολ

Ο Κρις Πολ εμφανίστηκε με νάρθηκα στο δεξί χέρι στην προπόνηση του NBA All Star Game 2022, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να χάσει κάποιους από τους επόμενους αγώνες των Σανς.

Σανς: Μπορεί να χάσει κάποια παιχνίδια λόγω τραυματισμού στο δεξί χέρι ο Πολ

Το ενδεχόμενο να χάσει ορισμένους αγώνες με τους Σανς, μετά το All Star Break, αποκάλυψε ο Κρις Πολ, ο οποίος εμφανίστηκε μάλιστα με νάρθηκα στο δεξί του χέρι στην προπόνηση της Team LeBron ενόψει του ΝΒΑ All Star Game 2022.

«Έχουμε ρεκόρ 48-10 και αν χάσω λίγο χρόνο ξέρω ότι οι συμπαίκτες μου θα αντέξουν. Πάντα εκνευρίζεσαι όταν υπάρχει ένας τραυματισμός. Ο χειρουργός του χεριού μου είναι σαν μέλος της οικογένειας πλέον. Πάντα θέλω να παίζω. Όταν ένιωσα πόνο στο χέρι μου εκνευρίστηκα για μία σειρά από λόγους. Προφανώς δεν θα βιαστώ και θα προσπαθήσω να αναρρώσω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Την στιγμή που θα είμαι έτοιμος να παίξω, θα παίξω, το εγγυώμαι αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο έμπειρος άσος του Φίνιξ τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα των Σανς πριν από την διακοπή για το All Star Game, κόντρα στους Ρόκετς. Η ομάδα ενημέρωσε ότι η μαγνητική που υποβλήθηκε ο Πολ ήταν καθαρή, ωστόσο θα προστατευτεί, αν κριθεί απαραίτητο.