O Μπούντενχολζερ αποθέωσε το Αντετοκούνμπο: «Είναι δύσκολο να βάλεις 50 πόντους σε 21 προσπάθειες»

Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπούντενχολζερ, εκθείασε την τρομερή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Πέισερς.

O Μπούντενχολζερ αποθέωσε το Αντετοκούνμπο: «Είναι δύσκολο να βάλεις 50 πόντους σε 21 προσπάθειες»

Την αποθέωση από τον προπονητή του, Μάικ Μπούντενχολζερ, γνώρισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των Μπακς επί των Πέισερς με 128-119. Ο «Giannis» ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 50 πόντους σουτάροντας με εξαιρετικά ποσοστά (15/18 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 14/18 βολές) και μετά τη λήξη του αγώνα ο τεχνικός των Μπακς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντετοκούνμπο εστιάζοντας στο πόσο δύσκολο είναι να σκοράρει κάποιος 50 πόντους με μόλις 21 σουτ.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπούντενχολζερ είπε: «Νομίζω πως έχει πολύ καλό ρυθμό από τη γραμμή των ελευθέρων βολών και ήταν αποτελεσματικός στο σουτ. Το να βάλεις 50 πόντους δεν είναι ποτέ εύκολο, ειδικά με μόλις 21 προσπάθειες, αλλά είναι ωραίο που τον έχουμε πίσω μαζί μας. Με το μέγεθος που έχουμε η άμυνά μας θα βελτιωθεί θεωρώ.

Ο Γιάννης δουλεύει πολύ και προσπαθεί, έχει καλό ρυθμό στις βολές και κάνει το παιχνίδι του. Κάνει τον ίδιο και την ομάδα δύσκολο αντίπαλο στην άμυνα. Είχε κάποιες παρόμοιες εμφανίσεις και πριν αλλά αν τα συγκρίνεις στο τέλος είναι η αποτελεσματικότητα του Γιάννη. Είναι δύσκολο να βάλεις 50 σε μόλις 21 προσπάθειες».