NBA: Τα δεδομένα για την ανταλλαγή Σίμονς - Χάρντεν μεταξύ Νετς και Σίξερς

Σίξερς και Νετς βρίσκονται σε συζητήσεις για το ενδεχόμενο ανταλλαγής των Μπεν Σίμονς και Τζέιμς Χάρντεν. Τι ισχύει;

NBA: Τα δεδομένα για την ανταλλαγή Σίμονς - Χάρντεν μεταξύ Νετς και Σίξερς

Διανύουμε την τελευταία μέρα των ανταλλαγών στο NBA και οι ομάδες δουλεύουν πυρετωδώς για την ενίσχυσή τους. Μεταξύ αυτών, φυσικά βρίσκονται και οι Νετς με τους Σίξερς, οι οποίο βρίσκονται σε συζητήσεις για την «τράμπα» Τζέιμς Χάρντεν και Μπεν Σίμονς που θα ταράξει τα νερά!

Ο «μούσιας» έχει διαρρεύσει ότι είναι δυσαρεστημένος στο Μπρούκλιν και ότι επιθυμεί να αποχωρήσει, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα, φοβάται να εκφράσει την επιθυμία του επίσημα, αφού φοβάται την κατακραυγή για την επιλογή του ζητήσει δεύτερη σερί ανταλλαγή σε ισάριθμες χρονιές.

Από την άλλη, ο Κέβιν Ντουράντ πάτησε like σε δημοσίευση στο Instagram που έκανε λόγο για την επιθυμία σου συμπαίκτη του να αποχωρήσει από τους Νετς, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι το γυαλί μεταξύ τους έχει ραγίσει.

Οι Σίξερς ξέρουν ότι μπορούν να αποκτήσουν τον Χάρντεν ούτως ή άλλως ως ελεύθερο καλοκαίρι και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως μοχλό πίεσης. Οι Νετς, από την πλευρά τους, ζητούν τον Ματίς Τάιμπουλ, τον Σεθ Κάρι και τον Αντρέ Ντράμοντ για να τον παραχωρήσουν.

Οι Σίξερς είναι θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, αρκεί να μην μπει στο πακέτο ο Ταϊρίς Μάξι, με το Μπρούκλιν βέβαια να είναι διατεθειμένο να παραχωρήσει μαζί με τον Χάρντεν και Πάτι Μιλς - Μπρους Μπράουν.

Πρόκειται για μία συμφέρουσα ανταλλαγή για όλες τις πλευρές και τους εμπλεκόμενους και όσο οδεύουμε προς την Trade Deadline οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί αυτό το deal όλο και αυξάνονται.