Σακραμέντο: Δίνουν τον Μπαρνς για ένα πικ πρώτου γύρου

Οι Σακραμέντο Κινγκς προσφέρουν τον Χάρισον Μπαρνς με αντάλλαγμα ένα πικ πρώτου γύρου. Πιθανοί «μνηστήρες» οι Τζαζ και οι Πέλικανς.

Σακραμέντο: Δίνουν τον Μπαρνς για ένα πικ πρώτου γύρου

Κάθε πέρυσι και χειρότερα για το Σακραμέντο, το οποίο βλέπει ότι το… πλάνο του δεν οδεύει πουθενά. Σε μία προσπάθεια, λοιπόν, να βελτιωθεί η κατάσταση, αποφάσισαν να «βγάλουν στο σφυρί» τον Χάρισον Μπάρνς, με αρχική τιμή τουλάχιστον ένα ντραφτ πικ πρώτου γύρου.

Οι «Βασιλιάδες» γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Μπαρνς αποτελεί έναν αρκετά δελεαστικό στόχο για οποιαδήποτε ομάδα, καθώς μπορεί να παρέχει μία αρκετά ποιοτική λύση στο σκοράρισμα (16,4 πόντοι τη φετινή σεζόν με 40% στο τρίποντο) ενώ το συμβόλαιο του δεν είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό, καθώς έχει συμφωνημένη ισχύς μέχρι και τη σεζόν 2022-2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν προκύψει και δύο πρώτοι… ενδιαφερόμενοι. Ο λόγος για τους Τζαζ και τους Πέλικανς. Από τη μία η Γιούτα, η οποία χρειάζεται παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους σουτ και να κρατάνε την άμυνα απασχολημένη και κυρίως μακριά από τον κύριο εκτελεστή (Μίτσελ). Το μόνο ζήτημα για τους «Μορμόνους» είναι πως στη θέση του Μπαρνς υπάρχει ήδη ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς και σε αυτή τη περίπτωση έχει να κάνει με το πόσο διατεθειμένοι είναι να αποχωριστούν τον Κροάτη μαζί με το πικ πρώτου γύρου.

Από την άλλοι η Νέα Ορλεάνη, που βρίσκεται μόλις μια θέση πίσω από τη γραμμή των play in και ψάχνει ένα ιδανικό πακέτο προκειμένου να κάνει μια τελευταία προσπάθεια. Επίσης, αντίστοιχα με παραπάνω, θα βοηθήσει αρκετά τον Μπράντον Ίνγκραμ να υπάρχει ένας ακόμη παίκτης με εκτελεστική δεινότητα στο παρκέ μαζί του.