Σέλτικς-Πέλικανς 104-92: Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι «Κέλτες»

Με όπλο την άμυνα και το πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο οι Σέλτικς έκαμψαν την αντίσταση των Πέλικανς στο πρώτο αποτέλεσμα για την ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.  

Σέλτικς-Πέλικανς 104-92: Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι «Κέλτες»

Πρόβλημα για ένα ημίχρονο αντιμετώπισαν οι Σέλτικς κόντρα στους Πέλικανς, τους οποίους και κέρδισαν πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 104-92. Η Νέα Ορλεάνη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο τέλος της πρώτης περιόδου με 18-29. Στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, η ομάδα του Έκμε Ουντόκα αποφάσισε να... γυρίσει το διακόπτη με επιμέρους 21-17 κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στους 7 (39-46).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πατήσανε για τα καλά το γκάζι, πήραν προβάδισμα με 69-66 στο τέλος της τρίτης περιόδου και δεν κοίταξαν ποτέ ξανά πίσω. Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς η Βοστόνη έφτασε τη διάφορά στα επίπεδα των 20 πόντων με τον Μπράντον Ίνγκραμ και τη παρέα του να αδυνατούν να ακολουθήσουν.

Για τους Κέλτες, κορυφαίος ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ με 27 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ πολύ καλοί ήταν οι Τζέιλεν Μπράουν και Ντένις Σρόντερ που σημείωσαν από 23 πόντους αντίστοιχα. Για τους Πέλικανς ο Γιόνας Βαλαντσιούνας βρέθηκε σε πολύ κακό βράδυ με 22 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ 15 πόντους και 11 ριμπάουντ συμπλήρωσε ο Μπράντον Ίνγκραμ.