Σίξερς: Σε αδιέξοδο με την ανταλλαγή του Σίμονς

Ακόμα μία συνάντηση είχαν ο μάνατζερ του Μπεν Σίμονς, Ριτς Πολ, και ο πρόεδρος των Σίξερς, Ντάριλ Μόρεϊ, χωρίς ωστόσο να καταλήξουν κάπου για το θέμα της ανταλλαγής του Αυστραλού.

Σίξερς: Σε αδιέξοδο με την ανταλλαγή του Σίμονς

Ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει απελπιστικά του Σίξερς για το ζήτημα της ανταλλαγής του Μπεν Σίμονς, με την εκπνοή της προθεσμίας των ανταλλαγών να πλησιάζει (10 Φεβρουαρίου).

Την ίδια στιγμή, ο μάνατζερ του Αυστραλού άσου, Ριτς Πολ, και ο πρόεδρος των Σίξερς, Ντάριλ Μόρεϊ, είχαν νέα συνάντηση, σύμφωνα με το ESPN, με τις συζητήσεις πάντως να οδηγούνται εκ νέου σε αδιέξοδο.

Ο Σίμονς φαίνεται να παραμένει σταθερός στην απόφασή του να απέχει από τις υποχρεώσεις των Σίξερς, οι οποίοι αναζητούν την καλύτερη δυνατή συμφωνία για να ολοκληρώσει την ανταλλαγή του. Μάλιστα, ο Αυστραλός είναι πρόθυμος να παραχωρηθεί μόνο σε ομάδα, διεκδικήτρια του τίτλου.

Σίγουρα η υπόθεση δεν είναι απλή για την ομάδα της Φιλαδέλφειας, η οποία είναι πρόθυμη να συμπεριλάβει περισσότερα από ένα ανταλλάγματα για να δελεάσει περισσότερες ομάδες. Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα, υπήρξαν σκέψεις για παραχώρηση και του Τομπάιας Χάρις στο ίδιο πακέτο.