Ίρβινγκ: «Ευγνώμων που αγωνίστηκα, να βρεθεί μία λύση για τον κορονοϊό και το εμβόλιο»

Ο Κάιρι Ίρβινγκ δήλωσε ευγνώμων για το φετινό του ντεμπούτο στο NBA με τους Νετς, ενώ απέφυγε να απαντήσει στο αν θα εμβολιαστεί.

Ίρβινγκ: «Ευγνώμων που αγωνίστηκα, να βρεθεί μία λύση για τον κορονοϊό και το εμβόλιο»

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Κάιρι Ίρβινγκ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους Νετς στην εκτός έδρας νίκη επί των Πέισερς στην Ιντιάνα (121-129). Ο 28χρονος πόιντ γκαρντ ήταν εξαιρετικός, μετρώντας 22 πόντους. Στο τέλος του αγώνα, ρωτήθηκε για το αν θα εμβολιαστεί, αποφεύγοντας για ακόμα μία φορά να απαντήσει:

«Νιώθω ευγνωμοσύνη που αγωνίστηκα σήμερα. Απλώς βγήκα στο παρκέ και πέρασα καλά, κάνοντας αυτό που αγαπάω. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε από τα αποδυτήρια ξέροντας ότι για να χτίσουμε την ταυτότητα που θέλουμε μέσα στην σεζόν έπρεπε να σοβαρευτούμε».

Στη συνέχεια, ερωτώμενος για το αν άλλαξε γνώμη για τον εμβολιασμό, ο σούπερ σταρ του Μπρούκλιν έστρεψε τη συζήτηση αλλού:

«Φίλε, το παίρνω απλώς κάθε μέρα ξεχωριστά Όπως έχω ξαναπεί, η κατάσταση δεν είναι ιδανική και προσεύχομαι να βρεθεί μία λύση ώστε να υπάρξει συμφωνία με την λίγκα ή γενικά να βρεθεί μία λύση για τον κορονοϊό και το εμβόλιο».

Κλείνοντας, ο Ίρβινγκ τόνισε: «Νομίζω ότι όλοι το αισθάνονται πως υπάρχει πρόβλημα. Δεν θέλω το ζήτημα να αφορά εμένα ή να αλλάξουν οι κανόνες για εμένα. Ήξερα τις συνέπειες της απόφασής μου και ακόμα τις ξέρω. Απλώς το παίρνω μέρα με την μέρα και απολαμβάνω να παίζω με τους συμπαίκτες μου. Θα δούμε πώς θα είναι τα πράγματα στο τέλος της σεζόν».