Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο ΝΒΑ: Ο Γκράβετ μπήκε στο πρωτόκολλο κορονοϊού στην 3η περίοδο!

Το περιστατικό με τον Χασάνι Γκράβετ στο παιχνίδι των Μάτζικ με τους Μπακς αποδεικνύει ότι ακόμα και στο ΝΒΑ η κατάσταση με τον κορονοϊού βρίσκεται εκτός ελέγχου.

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο ΝΒΑ: Ο Γκράβετ μπήκε στο πρωτόκολλο κορονοϊού στην 3η περίοδο!

Ο 25χρονος πόιντ γκαρντ, ο οποίος κλήθηκε να καλύψει μέρος του τεράστιου κενού που έχει προκύψει στην ομάδα του Ορλάντο από τον κορονοϊό και τους τραυματισμούς, ξεκίνησε βασικός απέναντι στους Μπατς, αλλά αποσύρθηκε στην 3η περίοδο του αγώνα και μπήκε κατευθείαν στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας του ΝΒΑ!

Μέχρι εκείνο το σημείο είχε αγωνιστεί για 18:37 λεπτά, μετρώντας 5 πόντους (1/1 δίποντο, 1/3 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, ένα κλέψιμο, ένα λάθος.

Στην 3η περίοδο όμως τέθηκε εκτός αγώνα, καθώς ένα από τα δείγματά του είχε θετικό στον ιό αποτέλεσμα! Μένει πλέον να διαπιστωθεί αν όντως ήταν θετικός και αν μετέδωσε τον ιό σε συμπαίκτες και αντιπάλους.

Υπενθυμίζεται ότι οι Μάτζικ δεν έχουν γκαρντ ούτε για δείγμα, αφού λείπουν οι Κόουλ Άντονι, Μαρκέλ Φουλτζ, Μάικλ Κάρτερ-Γουίλιαμς, Έτουαν Μουρ, Τζέιλεν Σαγκς, Μάικαλ Μάλντερ, Τέρενς Ρος.