Μπλέιζερς: Νοκ άουτ επ' αόριστον ο ΜακΚόλουμ με πρόβλημα στον δεξιό πνεύμονα

Οι Μπλέιζερς ανακοίνωσαν ότι ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ διαγνώστηκε με πνευμονοθώρακα στον δεξιό πνεύμονα και θα παραμείνει εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Μπλέιζερς: Νοκ άουτ επ' αόριστον ο ΜακΚόλουμ με πρόβλημα στον δεξιό πνεύμονα

Χωρίς (και) τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ καλούνται να πορευτούν για το επόμενο διάστημα οι Μπλέιζερς. Όπως ανακοίνωσαν το Πόρτλαντ, ο σταρ της ομάδας διαγνώστηκε με πνευμονοθώρακα στον δεξιό πνεύμονα και θα μείνει στα πιτς επ' αόριστον.

Ο ΜακΚόλουμ είχε τραυματιστεί στην ήττα των Μπλέιζερς από τους Σέλτικς (117-145) στις 5 Δεκεμβρίου και δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Κλίπερς (ήττα με 90-102). Στην ενημέρωσή τους οι Μπλέιζερς αναφέρουν ότι θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις πριν καθοριστεί το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του.

Ο 30χρονος άσος είναι ο τρίτος γκαρντ της ομάδας που τίθεται νοκ άουτ μετά τους Ντάμιαν Λίλαρντ και Άνφερνι Σάιμονς. Με λίγα λόγια, η ομάδα του Όρεγκον θα πορευτεί χωρίς τους δύο σταρ της αλλά και τον αναπληρωματικό γκαρντ της.

Τη φετινή σεζόν ο ΜακΚόλουμ σε 24 αγώνες μετράει 20.6 πόντους (39.3% στα τρίποντα), 4.1 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο ανά 35 λεπτά συμμετοχής.