Κιντ για Ντόντσιτς: «Να μη μιλάει στους διαιτητές, δεν μας ευνοεί ως ομάδα»

Ο Τζέισον Κιντ σχολίασε την στάση του σταρ των Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, απέναντι στους διαιτητές των ώρα του αγώνα, υπογραμμίζοντας ότι δεν τους ευνοεί ως ομάδα.

Κιντ για Ντόντσιτς: «Να μη μιλάει στους διαιτητές, δεν μας ευνοεί ως ομάδα»

Οι Μάβερικς γνώρισαν την ήττα από τους Πέλικανς με 107-91, ενώ για ακόμα ένα ματς ο Λούκα Ντόντσιτς επιχείρησε να παραπονεθεί στους διαιτητές την ώρα του αγώνα για ορισμένα σφυρίγματα.

Ο Τζέισον Κιντ πήρε θέση για τη στάση του Σλοβένου απέναντι στην διαιτησία, καλώντας τον να σταματήσει, αφού δεν ευνοεί η ομάδα.

«Θα πήγαινα περισσότερο στο 5 εναντίον 5 παιχνίδι. Δεν θα πάρει παραπάνω σφυρίγματα ο Ντόντσιτς. Οι διαιτητές δεν σταματούν το παιχνίδι για να αλλάξουν την απόφασή τους. Πρέπει να καταλάβει πως υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος γι αυτά προκειμένου να μιλήσει στους διαιτητές.

Όταν το παιχνίδι παίζεται η άμυνά μας στο transition είναι κάτι που έχουμε συζητήσει ότι πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Άμα μιλάμε και προσπαθούμε να αλλάξουμε γνώμη στους διαιτητές κατά τη διάρκεια του αγώνα, αυτό δεν ευνοεί την ομάδα αλλά μας κάνει κακό. Κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν λίγο πιο σοβαρά. Νομίζω ότι γενικά σαν ομάδα θα γίνουμε καλύτεροι ως προς το πότε πρέπει να μιλάμε στους διαιτητές, όχι μόνο ο Λούκα».