Επίσημο: Κλείνει τα... 21 ο Νοβίτσκι (pics)

Οι Ντάλας Μάβερικς ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον σπουδαίο Γερμανό, ο οποίος αυξάνει ακόμη περισσότερο το ρεκόρ θητείας στην ίδια ομάδα του ΝΒΑ!

Επίσημο: Κλείνει τα... 21 ο Νοβίτσκι (pics)

Η παραμονή του Ντιρκ Νοβίτσκι στους Ντάλας Μάβερικς ήταν δεδομένη εδώ και αρκετές μέρες, ωστόσο τη Δευτέρα (23/7) η διοίκηση των Τεξανών επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γερμανό σταρ.

Μέσω ανάρτησης στο Twitter οι Μάβερικς γνωστοποίησαν την επέκταση του συμβολαίου του Νοβίτσκι και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο ΝΒΑ, με τον Γερμανό άσο να ετοιμάζεται πλέον να αγωνιστεί για 21η συνεχόμενη σεζόν με την ίδια ομάδα, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο το σχετικό ρεκόρ!

Μάλιστα, οι Τεξανοί θέλοντας να τονίσουν το συγκεκριμένο γεγονός, έφεραν ως παράδειγμα τους Μανού Τζινόμπιλι και Ράσελ Ουέστμπρουκ, οι οποίοι για να ξεπεράσουν το ρεκόρ του Ντιρκ -να φτάσουν δηλαδή στις 22 συνεχόμενες σεζόν στην ίδια ομάδα- θα πρέπει να παραμείνουν μέχρι το 2024 και το 2030 σε Σαν Αντόνιο Σπερς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ αντίστοιχα!