NBA: Κλέι Τόμπσον η επιστροφή!

Ο Κλέι Τόμπσον είναι εδώ. Ύστερα από 2,5 χρόνια, προπονήθηκε ξανά με τη φανέλα των Γουόριορς και δεν αποκλείεται τα Χριστούγεννα να παίξει.

NBA: Κλέι Τόμπσον η επιστροφή!

Την πρώτη του προπόνηση σε φουλ ρυθμό με τους Γουόριορς ύστερα από δυόμισι χρόνια πραγματοποίησε ο Κλέι Τόμπσον.

Ουόριορς: Στόχος η επιστροφή του Τόμπσον τα Χριστούγεννα

Ο 31χρονος, θυμίζουμε πως είχε υποστεί ρήξη χιαστού στον έκτο τελικό του ΝΒΑ το 2019 και έναν χρόνο περίπου μετά, το Νοέμβριο του 2020, όντας στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, υπέστη ρήξη αχίλλειου.

Ουόριορς: Χειρουργήθηκε ο Κλέι Τόμπσον

«Είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ ξανά να παίζω μπάσκετ. Το βαρετό κομμάτι της αποκατάστασης είναι πίσω και πλέον περιμένω να αγωνιστώ. Θα πρέπει να κάνω λίγη υπομονή ακόμη, αλλά είμαι ευγνώμων που και πάλι παίζω μπάσκετ», τόνισε ο Κλέι Τόμπσον.

Μάλιστα εκτιμάται πως τα Χριστούγεννα θα πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής, αλλά ακόμη δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα τον δούμε και πάλι στο παρκέ σε επίσημο αγώνα.

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Νέο πλήγμα με Τόμπσον - Ρήξη χιαστού και χάνει τη σεζόν!

«Σε 1-2 εβδομάδες θα είμαστε σε θέση να ορίσουμε μια ημερομηνία για το πότε θα παίξει ξανά», ανέφερε ο προπονητής του, Στιβ Κερ.

Συγκεκριμένα, οι «πολεμιστές» έχουν κυκλώσει το ματς ανήμερα των Χριστουγέννων κόντρα στους Φίνιξ Σανς για να πραγματοποιήσει ο Αμερικανός περιφερειακός την πολυαμενόμενη επιστροφή του στα παρκέ.

Νέο σοκ στους Ουόριορς, ρήξη χιαστού ο Τόμπσον

Θυμίζουμε πως από το καλοκαίρι και σύμφωνα με την εκπομπή "The Jump" του ESPN, λεγόταν πως η αποκατάσταση του Τόμπσον βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο και το Γκόλντεν Στέιτ είναι αισιόδοξο για την επιστροφή του μεγάλου του άσου τα Χριστούγεννα ή και ακόμα νωρίτερα.

Κλέι Τόμπσον: Χειρουργήθηκε και επιστρέφει σε 5-7 μήνες

Το σημαντικό είναι βέβαια πως γύρισε ξανά σε φουλ πρόγραμμα.