Πίπεν: «Ο Τζόρνταν κατέστρεψε το μπάσκετ - Ο Λεμπρόν είναι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών!»

«Χολή» έσταξε για άλλη μια φορά ο Σκότι Πίπεν μέσω του βιβλίου του με τίτλο «Unguarded» για τον Μάικλ Τζόρνταν, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τον Λεμπρόν Τζέιμς ως «τον κορυφαίο παίκτη που έχει δει ποτέ το μπάσκετ»!

Πίπεν: «Ο Τζόρνταν κατέστρεψε το μπάσκετ - Ο Λεμπρόν είναι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών!»

Συνέχεια στις «επιθέσεις» του κατά του Μάικλ Τζόρνταν έδωσε ο άλλοτε συμπαίκτης του Σκότι Πίπεν, μέσω νέου αποσπάσματος από το βιβλίο του με τίτλο «Unguarded».

Ο σπουδαίος σμολ φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς τη δεκαετία του '90 στάθηκε για άλλη μια φορά στον εγωκεντρισμό του «Air», ορμώμενος από το γνωστό ντοκιμαντέρ «The Last Dance», ενώ παράλληλα εξύμνησε τον νυν άσο των Λος Άντζελες Λέικερς, Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο «ινδιάνος» θεωρεί ότι το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε ουσιαστικά ως «αγιογραφία» του Τζόρνταν, ενώ για τον ίδιο αφέθηκαν αιχμές ως προς την αφοσίωσή του στην τότε ομάδα των Μπουλς.

Αναλυτικά το απόσπασμα:

«Μπορώ να φτάσω μέχρι και να πω ότι ο Μάικ κατέστρεψε το μπάσκετ. Στη δεκαετία του 1980 έβλεπες στα γήπεδα μπάσκετ όλους τους παίκτες να κυκλοφορούν την μπάλα, να πασάρουν και να βοηθούν την ομάδα. Αυτό σταμάτησε στη δεκαετία του 1990.

Τα παιδιά ήθελα να γίνουν σαν τον Μάικ. Βέβαια, ο Μάικ δεν ήθελε να πασάρει, δεν ήθελε να παίρνει ριμπάουντ ή να μαρκάρει τον καλύτερο παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Ήθελε όλα αυτά να γίνονται για εκείνον.

Γι' αυτό ανέκαθεν πίστευα πως ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι ο κορυφαίος παίκτης που έχει δει ποτέ το μπάσκετ. Κάνει τα πάντα στο γήπεδο κι ενσωματώνει αυτό που πραγματικά είναι το παιχνίδι».